Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pillanat alkalmas a csókolózásra? Lent bővebben

Az első csókotok úgy történjan,hogy csak ketten vagytok (park,erdő,vagy valami oylan hely,ahol nem látnak).
Nézz a szemébe,mosolyogj (de ne vidd túlzásba),először puszild meg kicsit hosszabban a szájához köszel,majd egy pár mp múlva csókold meg,úgy,hogy a felső ajka a te két ajkad között legyen ( általában így szokott lenni,hogy a fiúé a felső ajak,az első pár alkalommal,utána meg ahogy alakul). Az eslő csóknál csak akkor használj nyelvet,ha a érzed,hogy tényleg úgy istenigazából visszacsókol a lány.Ha nem,akkor csak csókolgassátok egymás ajkát. Közben a kezed lehet a derekán,foghatod a kezét,vagy cirógathatod a nyakát... Ne tapizd le mindjárt az elején...
De a legjobb,ha csak nagyon körvonalaiban tervezed el... Nem kell túlzásba vinni. Ha te is és ő is érez irántad valamit,akkor jó lesz!!
ÉS ne aggódj amiatt,hogy elszúrod. Az én barátom is kicsit elszúrta az elsőt,mert azt hiszem,hogy elfelejtette lenyelni a nyálát... :) De mostmár egymásra találtunk,hogy kinek hogy jó...
Sok sikert,szurkolok,és remélem segítettem! :)

KÜZDENI KELL,PERSZE CSAK FINOMAN...:)
Különben sem kell feltétlenül nála...
Miért nem mondja a lány,hogy a barátnőival megy találkozni? (ezt az ötletet javasolhatod neki). Vagy mondd meg a lánynak,hogy mutasson be az apjának. Ismerkedj meg vele,és győzd meg hogy rendes úriember vagy. (na persze ne úgy győzd meg hogy ezt hangoztatod... ) :)
hajrááá

az én első csókom,vagyis inkább a mi első csókunk nagyon romantikus volt.18 éves a barátom és épp mikor kimondtam h elég,mert nem bírom tovább mit fognak szólni a barátaink meg há otthon is h azért mégiscsak én akk még 14 éves voltam és dec. végén töltöttem be a 15-öt.miko rezt kimondtam mondta h most maradjak csendbe és üljek az ölébe és adott gey baráti puszit az arcomra és azt modta h ez volt az utolsó ilyen puszi és megcsókolt.ez egy tó parton történt és azóta minden találkozáskor elmegyünk oda és leülünk arra a padra :)
sőt szilveszterkor pont éjfélkor azon a padon smároltunk :) életem legszebb napjai voltak ezek
és most már 9 hónapja együtt vagyunk és napról napra jobban szeretem <3
uh sztem csak nyugodtan adj neki egy szájra puszit és ha akarja akk sztem úgyis hajlani fog a dologra ha meg nem reagál rá akk fogd meg a kezét is :)
sok sikert és csak romantikusan ám!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!