Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik pillanat alkalmas a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pillanat alkalmas a csókolózásra? Lent bővebben

Figyelt kérdés
F/14 vagyok, van egy lány, aki egy évvel idősebb nálam, de nagyon csinos, meg midnen. nekem nagyon tetszik, és azt látok rajta hogy én is nagyon bejövök neki. még nem csókolóztuk, de forr valami a levegőben. Megtudnátok mondani hogy mikor van az alkalmas pillanat amikor megcsókolhatok? Amikor mélyen egymás szemébe nézünk?Vagy megfogjam a kezét, és lassan közelítsek a szája felé? Igazából az a helyzet hogy én még nem smároltam. Valaki ha erre is tudna valami tanácsot adni megköszönném.
2009. jún. 18. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát ezt nem lehet megmondani, amikor úgy érzed hogy itt a megfelelő alkalom:)
2009. jún. 18. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
minden pillanat jó erre, de szerintem mikor nincs túl sok ember körülöttetek:)
2009. jún. 18. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
amikor érzed,hogy most nagyon jó vele,és szeretném ha még jobb lenne akkor közeledj felé.
2009. jún. 18. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első csókotok úgy történjan,hogy csak ketten vagytok (park,erdő,vagy valami oylan hely,ahol nem látnak).

Nézz a szemébe,mosolyogj (de ne vidd túlzásba),először puszild meg kicsit hosszabban a szájához köszel,majd egy pár mp múlva csókold meg,úgy,hogy a felső ajka a te két ajkad között legyen ( általában így szokott lenni,hogy a fiúé a felső ajak,az első pár alkalommal,utána meg ahogy alakul). Az eslő csóknál csak akkor használj nyelvet,ha a érzed,hogy tényleg úgy istenigazából visszacsókol a lány.Ha nem,akkor csak csókolgassátok egymás ajkát. Közben a kezed lehet a derekán,foghatod a kezét,vagy cirógathatod a nyakát... Ne tapizd le mindjárt az elején...

De a legjobb,ha csak nagyon körvonalaiban tervezed el... Nem kell túlzásba vinni. Ha te is és ő is érez irántad valamit,akkor jó lesz!!

ÉS ne aggódj amiatt,hogy elszúrod. Az én barátom is kicsit elszúrta az elsőt,mert azt hiszem,hogy elfelejtette lenyelni a nyálát... :) De mostmár egymásra találtunk,hogy kinek hogy jó...

Sok sikert,szurkolok,és remélem segítettem! :)

2009. jún. 18. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja és nem kell ám elkapkodni az első csókotokat... Előtte egy kicsit azért ismerjétek még meg egymást. Szerintem jobb ha vártok... Habár nem tudom,hogy mióta jártok. De ha 2-3-4 hetet tudtok várni az nagyon jó,mert akkor már biztosak lehettek az érzéseitekben,és abban,hogy akarjátok-e. ÉS megnősz a lány szemében,mert érzi,hogy nem csak a testi dolgok miatt vagy vele,hanem mert tényleg érdekel a lelke is... (nem akartam érzelgős lenni...) bocsi,de remélem azért segített amit írtam. :):)
2009. jún. 18. 17:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, csak annyi a baj hogy az apja nem nagyon engedi hogy együtt legyünk :(
2009. jún. 18. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:

KÜZDENI KELL,PERSZE CSAK FINOMAN...:)

Különben sem kell feltétlenül nála...

Miért nem mondja a lány,hogy a barátnőival megy találkozni? (ezt az ötletet javasolhatod neki). Vagy mondd meg a lánynak,hogy mutasson be az apjának. Ismerkedj meg vele,és győzd meg hogy rendes úriember vagy. (na persze ne úgy győzd meg hogy ezt hangoztatod... ) :)

hajrááá

2009. jún. 18. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi a barátnőmmel ének órán csókolóztunk először a leghátsó sorban xD erre az előttem ülő fiú csak úgy megfogta a fejem és elhúzta (azt tudni kell hogy neki is tetszik az a lány de mi ekkor együtt voltunk már 1 hete) hát és óra közepén lebasztam annak a gyereknek egy olyat hogy ráesett a padra (csóri gyerek elég nyomorék kis nyeszlett zsíroshajú f*sz)
2009. jún. 18. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:

az én első csókom,vagyis inkább a mi első csókunk nagyon romantikus volt.18 éves a barátom és épp mikor kimondtam h elég,mert nem bírom tovább mit fognak szólni a barátaink meg há otthon is h azért mégiscsak én akk még 14 éves voltam és dec. végén töltöttem be a 15-öt.miko rezt kimondtam mondta h most maradjak csendbe és üljek az ölébe és adott gey baráti puszit az arcomra és azt modta h ez volt az utolsó ilyen puszi és megcsókolt.ez egy tó parton történt és azóta minden találkozáskor elmegyünk oda és leülünk arra a padra :)

sőt szilveszterkor pont éjfélkor azon a padon smároltunk :) életem legszebb napjai voltak ezek

és most már 9 hónapja együtt vagyunk és napról napra jobban szeretem <3

uh sztem csak nyugodtan adj neki egy szájra puszit és ha akarja akk sztem úgyis hajlani fog a dologra ha meg nem reagál rá akk fogd meg a kezét is :)

sok sikert és csak romantikusan ám!

2009. jún. 18. 19:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!