Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden pasi szereti-szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi szereti-szeretné az anális szexet? Izgalmasnak tartják és azért élvezik, vagy mert tényleg jó nekik? (persze védekezve és ami kell. )

Figyelt kérdés

várom a válaszokat, tapasztalatokat :)

köszi

20/L

2009. jún. 18. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én izgalmasnak tartom szeretném kipróbálni és gondolom élvezném is:) De a bnöm távol áll utána úgyhogy ez álom marad :DD 20 F
2009. jún. 18. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
engem egyáltalán nem vonz... 19/F
2009. jún. 18. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
minden pasiról nem tudok nyilatkozni, csak a páromról. ő szereti és élvezi, azért csináljuk. de egyébként láttál már olyan pasit, aki a szexben csinált bármit is ami neki nem jó???!
2009. jún. 18. 16:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!

Kedves 3.!

Csinál-e a pasi olyat szex közben, ami nem jó neki? Nos, hallottam már olyat, hogy a fiúnak néhány póz kényelmetlen, nem jó, a lánynak viszont igen, és a fiú a lány kedvéért úgy csinálja.. Nem mindig, de ha a lány akarja, akkor igen. De ez lehet fordítva is, hogy a fiú szereti úgy, ahogy a lány nem. Szóval kérdésedre igen a válasz. :)

És ahogy olvasom, megoszlanak a vélemények.. Hiába, ezt sem szeretheti mindenki.. :)

Még1x köszi

2009. jún. 18. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
A párom már csinálta az anális szexet,viszont azt mondta hogy velem nem szeretné.
2009. jún. 18. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem annyira nagyon-nagyon nem vonz, de biztos, hogy ki fogom próbálni.
2009. jún. 18. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, azért ne hasonlítsuk már össze a kényelmetlen pózt az anális szexel! van különbség
2009. jún. 18. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
az biztos, hogy az én párom nem szereti.. hála égnek..
2009. jún. 18. 21:19
 9/9 anonim válasza:

Én például imádom, ha megdugják a valagam.

F, 22

2011. dec. 11. 16:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!