Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, és mit csináljak, hogy ne legyen túl sok, de azért továbbhaladjunk vele? (részletek vannak) L/61
Barátommal (17),és az ő családjával,meg az én családommal,mert jóba vannak a szülők is,megyünk nyaralni a Fertő-tóhoz egy hétre. A szülők elég parásak,de inkább az ő anyja a sárkány... :)
Külön szobába fogunk aludni. Az anyja egy napra hazamegy,és csak másnap jön haza... Ki akarom használni azt az estét. Nem akarok még szexet. És különben is eddig is csak a csókolózásig és a simogatásig jutottunk,ruhástul. De egy kicsit szeretnék továbblépni.
Este,amikor mielőtt lefekszünk aludni,mondjam meg neki,hogy jöjjön át,amikor a szüleim bementek a szobájukba,vagy én lepjem meg azzal,hogy bemegyek? Meddig menjek el,ha még eddig soha nem láttuk egymást ruha nélkül. Még a teljes mesztelenséget most se szeretném... Azzal még várnék egy kicsit.
Segítsetek.... Van ötlete valakinek,hogy meddig menjünk el,és hogy ki menjen kinek a szobájába. Vagy hadjam a fenébe,és ne kezdeményezzek,és inkább aludjak? xd Ugye az ki van zárva,hogy esetleg ő nem akarná? :):)
Remélem van sok-sok ötletetek,amiket megosztanátok velem.
Ja amúgy a barátommal 9 hónapja járunk... :)
Előre is köszi az ötleteket/válaszokat!
Zsúú

szerintem vigyázz avval hogy a szülők rátok ne nyissanak:) az ciki lenne...amugy sztem te lepjed meg azzal, h mész hozzá:P
aztán meg legyetek boldogok...(ajánlom neked az erogenzóna simogatását a fiúnál)
attól bekattannak:)
remélem tudod h miaz...:D
talán kitalálom,hogy mi az és hogy hol is van... :):)
De azzal még lehet,hogy várnék...
írjatok légyszi ötleteket... :)
sürgős,holnap után megyünk!! :)

Nem 16?:)
Amúgy szerintem én azt mondanám h ő jöjjön át és addig engedném neki ami a petting kereteibe tartozik!ruhán keresztüli simogatás,esetleg alányúlás...:D hidd el ha ott leszel ez mind magától fog jönni,meg majd látod magadon mi esik jól! Mindenesetre okosan haladsz:)
jaj de 16....úúúúúúúú de elírtam!!!
16!!! :):)

Hááát... nem vagytok olyan fiatalok, és elég régóta együtt vagytok... Nem igazán értem, hogy még nm láttátok egymást ruha nélkül. De hát ez a helyzet :) Meg azt sem h miért nm alhattok együtt..ez olyan furcsa, ennyi idő után.. Na mind1 sztem simogasd a nyakát, fülét puszilgasd, súgj a fülébe valami izgatót, bár lehet hogy így sok lesz neki, hogy még nm is történt semmi "olyan", vagy esetleg vedd a kezedbe az "irányítást", bár nem tudom, hogy ilyen volt-e már.. Szóval én ilyenekre gondolok...
Remélem segítettem!
20/L
köszi... :)
ötleteket várok még ha lehet...:) minél több,annál jobb xd

erogenzóna központja a pasid nemiszerve...
a többi erogenzóna:fej, nyak, fül és környéke, mellkas alatt, köldök és nemiszerv közti rész meg felső comb.(ez fiú)
lány:fej, nyak, fül és környéke, mell és környéke, has, felső-alsó kar, központ szintén nemiszerv, bajd belső comb:)
gondoltam, hogy a nemiszerveket békénhagynád egyenlőre...a többi dolgát simogassad...de ha a köldök és a cuccosa közti részt simogatod és egészen véletlenül(természeresen)hozzáérsz tudni hogod h teccik-e neki:):P

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!