Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan, és mit csináljak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, és mit csináljak, hogy ne legyen túl sok, de azért továbbhaladjunk vele? (részletek vannak) L/61

Figyelt kérdés

Barátommal (17),és az ő családjával,meg az én családommal,mert jóba vannak a szülők is,megyünk nyaralni a Fertő-tóhoz egy hétre. A szülők elég parásak,de inkább az ő anyja a sárkány... :)

Külön szobába fogunk aludni. Az anyja egy napra hazamegy,és csak másnap jön haza... Ki akarom használni azt az estét. Nem akarok még szexet. És különben is eddig is csak a csókolózásig és a simogatásig jutottunk,ruhástul. De egy kicsit szeretnék továbblépni.

Este,amikor mielőtt lefekszünk aludni,mondjam meg neki,hogy jöjjön át,amikor a szüleim bementek a szobájukba,vagy én lepjem meg azzal,hogy bemegyek? Meddig menjek el,ha még eddig soha nem láttuk egymást ruha nélkül. Még a teljes mesztelenséget most se szeretném... Azzal még várnék egy kicsit.

Segítsetek.... Van ötlete valakinek,hogy meddig menjünk el,és hogy ki menjen kinek a szobájába. Vagy hadjam a fenébe,és ne kezdeményezzek,és inkább aludjak? xd Ugye az ki van zárva,hogy esetleg ő nem akarná? :):)

Remélem van sok-sok ötletetek,amiket megosztanátok velem.

Ja amúgy a barátommal 9 hónapja járunk... :)

Előre is köszi az ötleteket/válaszokat!

Zsúú

2009. jún. 18. 15:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem vigyázz avval hogy a szülők rátok ne nyissanak:) az ciki lenne...amugy sztem te lepjed meg azzal, h mész hozzá:P

aztán meg legyetek boldogok...(ajánlom neked az erogenzóna simogatását a fiúnál)

attól bekattannak:)

remélem tudod h miaz...:D

2009. jún. 18. 15:51
 2/23 A kérdező kommentje:

talán kitalálom,hogy mi az és hogy hol is van... :):)

De azzal még lehet,hogy várnék...

2009. jún. 18. 15:52
 3/23 A kérdező kommentje:

írjatok légyszi ötleteket... :)

sürgős,holnap után megyünk!! :)

2009. jún. 18. 15:52
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem 16?:)

Amúgy szerintem én azt mondanám h ő jöjjön át és addig engedném neki ami a petting kereteibe tartozik!ruhán keresztüli simogatás,esetleg alányúlás...:D hidd el ha ott leszel ez mind magától fog jönni,meg majd látod magadon mi esik jól! Mindenesetre okosan haladsz:)

2009. jún. 18. 15:54
 5/23 A kérdező kommentje:

jaj de 16....úúúúúúúú de elírtam!!!

16!!! :):)

2009. jún. 18. 15:55
 6/23 anonim ***** válasza:
81%

Hááát... nem vagytok olyan fiatalok, és elég régóta együtt vagytok... Nem igazán értem, hogy még nm láttátok egymást ruha nélkül. De hát ez a helyzet :) Meg azt sem h miért nm alhattok együtt..ez olyan furcsa, ennyi idő után.. Na mind1 sztem simogasd a nyakát, fülét puszilgasd, súgj a fülébe valami izgatót, bár lehet hogy így sok lesz neki, hogy még nm is történt semmi "olyan", vagy esetleg vedd a kezedbe az "irányítást", bár nem tudom, hogy ilyen volt-e már.. Szóval én ilyenekre gondolok...

Remélem segítettem!

20/L

2009. jún. 18. 15:55
 7/23 A kérdező kommentje:

köszi... :)

ötleteket várok még ha lehet...:) minél több,annál jobb xd

2009. jún. 18. 15:56
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, ha átmész, és szerintem nem kell eltervezni, hogy pontosan mit is csinálj, majd azt a helyzet adja. A fiú biztosan értékelni fogja a dolgot. Mit értesz azon, hogy egy kicsit továbblépni?
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

erogenzóna központja a pasid nemiszerve...

a többi erogenzóna:fej, nyak, fül és környéke, mellkas alatt, köldök és nemiszerv közti rész meg felső comb.(ez fiú)

lány:fej, nyak, fül és környéke, mell és környéke, has, felső-alsó kar, központ szintén nemiszerv, bajd belső comb:)

gondoltam, hogy a nemiszerveket békénhagynád egyenlőre...a többi dolgát simogassad...de ha a köldök és a cuccosa közti részt simogatod és egészen véletlenül(természeresen)hozzáérsz tudni hogod h teccik-e neki:):P

10/23 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, érezzétek jól magatokat és egymást! :P Tanács, az nincs :D De ha két ember szereti egymást mi rossz történhetne? :) DE! Óvszer mindig legyen nálatok! Tudom milyen amikor elkap a vágy! ;) Ne csináljatok butaságot! És mindenképpen zárjátok be az ajtót, ne rontsanak rátok az aggódó családtagok. :)
2009. jún. 18. 15:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!