Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sürün fantáziáltok sex közben más személyröl? Nemre korra tekintet nélkül!
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 15:42
1/8 anonim 

válasza:

én soha. szex közben csak a párom van és senki más.
és szerintem ezzel mindenki így van aki olyannal csinálja akit szeret.
2/8 anonim 

válasza:

En is a paromra gondolok, vagyis ot nezem :))
32/L
3/8 anonim 

válasza:

én sem fantáziálok másról, ha már másra kell gondolni szex közben hogy jó legyen, szerintem ott baj van..
4/8 anonim 

válasza:

úristen, csak a barátomra!!!
bár egyszer olvastam valami olyasmi közvélemény-kutatást, miszerint a pasik x %-a más nőre gondol szex közben, és őszintén szólva nagyon ijesztő volt számomra....... :S
5/8 anonim 

válasza:

Nekem olyankor meg szűnik a külvilág és csak én és a párom vagyunk,akár hol is szeretkezünk :)
Őt nézem...és érzem is ;)
7/8 anonim 

válasza:

valamikor egy gyenge pillanatomban eszembe jutnak abszurd dolgok, hogy mi lenne ha...és akkor képben valami nem is létező személy, aki csak a fantáziám találmánya,általában úgy is néz ki :D szárnyas farkas vagy szarvas manus, de ez ritka...ez az átka a túl erős fantáziának
8/8 anonim 

válasza:

Szex közben soha nem gondolok másra csak a páromra. De van hogy játékból mesélünk egymásnak történeteket na akkor előkerülnek másokis, de ez csak feldobja a szexet, izgibb lesz:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!