Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz, hogy akkor nem fogok eljutni?
Figyelt kérdés
ha masztizok akkor nemfogok eljutni a csúcsra? mert eddig még nem sikerült:(2009. jún. 18. 15:41
1/7 anonim 

válasza:

hát..nem tudom, de szerintem az emberek nagy része azért csinálja, hogy az ellenkezője történjen :)
2/7 anonim 

válasza:

már hogy érted?
mindenféleképpen eléred, nyugi...
3/7 A kérdező kommentje:
a csiklómat szoktam izgatni,de a párommal nem mentem még el.de még magam sem tudtam eljuttatni.jobban lazuljak el és ne koncentráljak rá?16/L
2009. jún. 18. 16:20
4/7 anonim 

válasza:

hát ez is egy olyan dolog, amit sokáig kell gyakorolni, hogy sikerüljön, meg kell tanulni, így is mondhatnám, úgyhogy türelem, kísérletező kedv és kitartás :)
22l
5/7 anonim 

válasza:

A volt párom soha nem ment el még csikló orgazmussal, csak hüvelyivel, nekem sikerült megtalálni nála a csikló részt és így eljuttatni az orgazmushoz. Mindenki különböző és persze gyakorlás kérdése.
6/7 anonim 

válasza:

én 12 voltam, mikor először maszturbáltam, és kb. egy évig azt se tudtam, mi az az érzés a végén :) de tetszett, és csináltam. csak későbbb derült ki, hogy az a bizsergető érzés az orgazmus. :) 19/L
7/7 anonim 

válasza:

Jó úton jársz.
Ha csiklói orgazmust szeretnél, akkor szeretkezés közben ingereld a csiklód (vagy barátod is ingerelhet). Adj neki jelzéseket, hogy hogyan esik neked jól, hogyan csinálja. Sikerülni fog, gyakorlás kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!