Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljuk análisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljuk análisan hogy nekem ne fájjon?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a barátommal kipróbálni az anális szexet, vagyis inkább a párom szeretné, én kicsit vonakodom... Eddig csak az ujjazásig jutottunk el, használtunk sok síkosítót, nekem mégis elég kellemetlen, szinte fájdalmas volt, pedig ellazultam. Ezek után méginkább tartok az análszextől, az vlsz. még jobban fog fájni.:s
2009. jún. 18. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
igyál meg előtte 3-4 felest. utána nem fog fájni :D
2009. jún. 18. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát mi úgy csináltuk,hogy először nagyon sokáig simogatott,izgatott a párom - aztán sok síkosító és nagyon óvatos és lassú behatolás. Lazulj el teljesen és találjátok meg a megfelelő pózt is. Ja és először picit fájni fog,de ha már bent van,akkor jó lesz. :) jó kísérletezést! és próbáld meg élvezni és ne csak a párod miatt csináld,hanem,hogy neked is jó legyen!
2009. jún. 18. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy az elöttem szóló tapasztalatból szol, de én csak azt tudom mondani erre, hogy amit te szeretnél azt engedd megértem hogy a másiknak akarsz örömet szerezni, de ha ennyire tartasz tőle akkor inkább ne csináljátok ugy! Szeritem! Vagy ha mindenképp meg akarod adni neki ezt az örömet akkor fokozatosan csináljátok ne mindjárt fejest a kutba. Bár engem nem vonz ez a dolog, de majd egyszer énis kipróbálom. 25/L Egyszer élünk
2009. jún. 18. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Én már több éve csinálom,és még mindig fáj a behatolás.Nagyon ovatosan,lassan kell egyre beljebb.Amikor már az izmod kitágul,nem fog fájni.

Vagyis amikor már megszokja az átmérőt)))

Az elején olyan tényleg mintha kakilni kellene,de később amikor már nem fáj ,akkor lehet élvezni nagyon. Sőtt.

2009. jún. 18. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja bocsi az első válaszolódnak a tapasztalatára utaltam
2009. jún. 18. 15:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem arról van szó hogy csak a párom miatt csinálom, nem is erőlteti, de én is kiváncsi vagyok rá milyen lehet. És előtte mindenképpen kell beöntést csinálnom? Mert attól azért eléggé ódzkodom.:)
2009. jún. 18. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:

"elég kellemetlen, szinte fájdalmas volt, pedig ellazultam"

Akkor annyira mégsem lazultál el...

Egyébként kicsit "nyomj" és akkor talán könnyebben megy.

2009. jún. 18. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Most télleg?????????? Csajok télleg kell beöntés anális sex elött???????? én ezt még nem is hallottam soha pedig 25/l igaz hogy én nem is próbáltam még!

Énis megpróbáljam? télleg jo?

2009. jún. 18. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
jajj úgy irigyellek titeket, hogy ilyen lelkesek vagytok, én is szeretném a párommal, de mire odajutnánk egyáltalán semmi kedvem hozzá, régi rossz élmények miatt..
2009. jún. 18. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát a beöntés szerintem nem kötelező, de segíthet pszichikailag mind a két félnek, hiszen az óvszer segít ebben.
2009. jún. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!