Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egészséges úgy szexelni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges úgy szexelni hogy megjött nekem? Ti szoktatok? L/17

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

mi általában olyankor is szexelünk, csak akkor kimarad az orális rész, és alánk kerül 1 törülköző.

párom is szereti és én is.

aki szerint ez undorító az álszent...

2009. jún. 18. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Már miért lenne állszent?Aki nem bírja a vért vagy éppen nem érzi gusztusosnak az nem csinálja ennyi! Akkor akinek az análszex gusztustalan az is állszent??
2009. jún. 18. 16:14
 13/17 anonim ***** válasza:

korábban mi is csináltuk így, és nem volt semmi probléma, pedig eleinte én nagyon nem akartam :)

A dokim viszont múltkor rákérdezett, h de ugye nem szeretkeznek a menstruáció alatt? (korábbi hüvelygomba miatt) Mondtam, hogy ááá, nem :D

Azóta tényleg nem.

2009. jún. 18. 16:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor én vagyok az az álszent, ahogy írtad.

Nos szerintem ízlések és pofonok..Tényleg gusztustalannak tartom, és mi is csak akkor próbáltuk, mikor már alig(de tényleg alig) volt meg, de így se tudtam elengedni magam!Mindig arra gondoltam, hogy fúúúj...de közbe nagyon akartam persze, ezért is csináltuk, de nem ment. A párom meg mikor szembesült a tényekkel a végén azt mondta, hogy inkább várjuk meg amíg teljesen elmúlik, mert nem akar vérezni látni , és hogy tudja, hogy nincs semmi baj, és nem azért vérzek... meg hogy nem fáj, de neki ez automatikusan bekapcsolja a "pánik" gombot a fejében.Tudjátok, mint amikor az ember vért lát, és az ugrik be rögtön, hogy most nagyon nagy baj van, és segítség kell.

És tényleg ilyenkor én is szégyenlős vagyok, szerintem ez olyan női dolog, amit a fiúnak nem kell látnia.

2009. jún. 18. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:
mi az erős napok alatt nme szoktuk, de a gyengéken már a 4-5 nap környékén igen...olyankor már amúgy is csak napoközben vérzek, este nem igazán...mi ezt kihasználjuk, ritkán volt véres a párom pénisze utána, 10 alkalomból 2x
2009. jún. 18. 17:16
 16/17 anonim ***** válasza:
úgy bírom, hogy ha egy válasz ellentmond annak ahogyan a kérdést a kérdező felteszi vagy annak ahogy a sok okos jól tájékozott menzesz alatt szexelő nő gondolja és jó szándékkal akarod figyelmeztetni az illető(ke)t akkor mindenki lepontoz. sztem inkább kíváncsi a lehetséges veszélyekre mint arra hogy rajta, csináld, eddig is csinálta feltehetőleg. vagy akkor már minek teszi fel a kérdést ha a válasz ami mellesleg abszolút helytálló, nem érdekli?! csak mert ti nem úgy gondoljátok, még az úgy van, aki eddig megúszta örüljön. és ha majd az itt válaszolók közül szülni akar, de nem esik teherbe, jussanak eszébe azok a sorok. a kérdező meg hozzáértőt kérdezzen, orvost, ne olyanokat akiknek lövésük sincs róla, hogy működik a saját testük és nem bírják ép ésszel felfogni, hogy miért nem szabad.
2009. jún. 18. 18:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez itt most nem arról szól, hogy guszusos e neked vagy sem vagy hogy menő manó bevállalós csaj vagy az ágyban és akkor már jól is csinálsz mindent. Hanem arról hogy vannak e veszélyei és azok vannak! Lehet most éppen jól elvagy és még nem volt valamiféle fertőzésed a dologtól, de lehet később mikor majd gyereket akarsz és nem jön össze vagy valami gond lesz akkor el lehet gondolkozni!
2009. jún. 18. 19:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!