Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges úgy szexelni hogy megjött nekem? Ti szoktatok? L/17

mi általában olyankor is szexelünk, csak akkor kimarad az orális rész, és alánk kerül 1 törülköző.
párom is szereti és én is.
aki szerint ez undorító az álszent...

korábban mi is csináltuk így, és nem volt semmi probléma, pedig eleinte én nagyon nem akartam :)
A dokim viszont múltkor rákérdezett, h de ugye nem szeretkeznek a menstruáció alatt? (korábbi hüvelygomba miatt) Mondtam, hogy ááá, nem :D
Azóta tényleg nem.

Hát akkor én vagyok az az álszent, ahogy írtad.
Nos szerintem ízlések és pofonok..Tényleg gusztustalannak tartom, és mi is csak akkor próbáltuk, mikor már alig(de tényleg alig) volt meg, de így se tudtam elengedni magam!Mindig arra gondoltam, hogy fúúúj...de közbe nagyon akartam persze, ezért is csináltuk, de nem ment. A párom meg mikor szembesült a tényekkel a végén azt mondta, hogy inkább várjuk meg amíg teljesen elmúlik, mert nem akar vérezni látni , és hogy tudja, hogy nincs semmi baj, és nem azért vérzek... meg hogy nem fáj, de neki ez automatikusan bekapcsolja a "pánik" gombot a fejében.Tudjátok, mint amikor az ember vért lát, és az ugrik be rögtön, hogy most nagyon nagy baj van, és segítség kell.
És tényleg ilyenkor én is szégyenlős vagyok, szerintem ez olyan női dolog, amit a fiúnak nem kell látnia.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!