Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret a lányok többsége lovagolni?
legalábbis én eddig úgy vettem észre hogy sokáig kell nyaggatni őket hogy legyenek ők is felül!
SZERINTEM.
miért?
Nem tudom, én szeretek. Sőt, szerintem a nők többsége szereti.
22/L
Lehet szegyenlos, legalabbis en az voltam, es azert nem szerettem, de ma mar mas a helyzet :))
32/L
Én ilyet még soha nem tapasztaltam. A barátnőm általában csak így tud elmenni és imádja csinálni...
De az előttem elhangzott szégyenlősségben lehet valami.
speciel én azért nem, mert fárasztó, és látom a férjemen, hogy nem igazán eget rengetően jó neki ez a póz :)))
és kicsit szokatlan is.
Miért nyaggatod? A nők sokkal többmindent megcsinálnának az ágyban (is) ha a pasik nem "akarnák".
Amúgy meg valószínű, hogy fiatal, szégyenlősebb lányokkal voltál eddig együtt, és nem hosszútávú kapcsolatokban. És ha nem volt több 1000 nőd, akkor még nem kell következtetéseket levonnod.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!