Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom a párommal? Ezt hogy lehetne megoldani?
az a helyzet,h masztizással elmegyek,de úgy is csak csikó orgamzusom van, viszont ha szeretkezünk a párommal,akárhogy csinálja, nem megy,ha én csinálom akkor magamnak,akkor sem megy
pedig szeretem és bízok benne

csinálja tovább !!!!!!!
amig elnemmééész.. szerintem..addig abba se hagyjátok:)
Nem lesz itt baj...fojtassátok a próbálkozást..közben neked
nem ártana ellazitani magad..ne gorcsolj..probáld azt nezni h csak neked legyen jo..sikerulni fog..es szeresd is a barátodat!!!!!!!!
köszönöm az eddigi válaszokat
csak a probléma az,h már majdnem 3 éve vagyunk együtt és még mindig nem volt vele orgazmusom...:(és ez őt is nagyon zavarja, meg engem is, emiatt nem akarjuk,h tönkremenjen a kapcsolatunk, mert különben nagyon jól megvagyunk
Sztem jól csinálja az ágyban, néha már azt gondolom,h úú most elmegyek, de nem...meg amikor magamnak csinálom előtte, ő még másként is izgat,és nekem nagyon tetszik, szóval nem értem,h mi van velem...és nagyon szeretem őt :)
igen,próbálkozunk, de én akkor csak akkor érzek különlegeset,amikor behatol, utána csak akkor érzem őt igazán, ha magához ölelve vagyok, mert gondolom akkor mélyen bennem van, vagy pl. egy amikor hete nem szeretkeztünk
G-ponttal is próbálkoztunk, de azzal sem volt semmi,amikor az ujjával ott ingerelt. Könnyebbnek látjuk először a csiklós orgazmust.
esetleg ha beszereznénk egy vibrátort, az segítene?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!