Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen illatok fokozzák a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen illatok fokozzák a vágyat, melyek romantikusak stb? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval illatgyertyát akkarok venni és ezzel meglepni a páromat egy romantikus estével. Mely illatokat ajánljátok? Mi a véleményetek a fahéj és almás-fahéj illatokról? /nekem ez van itthon és nem tudom hogy fel-e használhatom őket? jelenleg itthon van 6db fahéjas és 12 db almás-fahéjas/ Nos ezek milyen hatással lennének, vágyfokozó vagy nevetséges lenne az illatuk miatt?

Légyszi segítsetek, még tényleg soha nem csináltam ilyent és nagyon szeretném ha jól sikerülne így elsöre.

A segítség minnél elöbb kellene, mert holnap szeretném megcsinálni!!!!!!!

Elöre is köszönöm a segítségeteket.

18/L

2009. jún. 18. 10:25
 1/9 anonim válasza:
100%
felmérés szerint a fiuk 70 százaléka odavan a fahéjas-mézes illatokért:)
2009. jún. 18. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs annyira számotadó illatuk ezeknek a gyertyáknak. Én egyszer vettem egy gyertyát tescoban, ronda, kék poharas, és nagy, de az illata iszonyat finom, és erős. Ezenkívül lehet venni kifejezetten "szerelmes illatú" gyertyákat, nézz körül nagyobb áruházakban. Én a fahéjast hanyagolnám, nekem ettől kifejezetten hányingerem lesz, de én lány vagyok, és ha valaki azt mondja a pasik szeretik, akkor most nem szóltam egy szót se :D
2009. jún. 18. 10:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig érkezett válaszokat! Írjatok még légyszi az illatokkal kapcsolatos tapasztalatokat, hogy kinek mi jön be. Légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne.

Elöre is köszönöm, éa aki ír az nem lesz lepontozva.

2009. jún. 18. 11:06
 4/9 anonim válasza:
100%

A férfiak többsége valóban szereti a fahéjas illatot, de az én páromat pl a cherrys indítja be. Mindenféleképpen az édes illatot ajánlom!

20/L

2009. jún. 18. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vok.

Nekem erről meg a narancsról inkább a karácsony jut az eszembe. Ami izgalmasabb, azok az édes illatok, pl vanília, ill. a jó édes cseresznye v. eper, szóval ilyen piros illatok. Az ikeában vettem legutóbb jó illatos piros gyümölcsös gyertyát nagy pohárban, az elég bódító.

De ha nincs más otthon, csak az almás, az is jó, egy gyertyafényes este önmagában is elég romantikus!

2009. jún. 18. 11:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Sajnois vidéken lakom, elég messze Pesttől és így nem tudok bemenni.Ugyhogy sajna maradnak a meglevő illatok.

2009. jún. 18. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
szeritem is a cseresznye a tuti. de ha nem kapsz gyertyába, vehetsz olajban is. :)
2009. jún. 18. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
én nő vagyok, és a fahéjas almáról nekem is a karácsony ugrik be. válaszd a nehezebb, töményebb, de akár az egzotikus illatokat is. gondolok itt a klasszikus rózsára, szantál/ füstölöben nem jó/, pézsma, legfőképp olyanokra, amiről nem tud másra asszociálni mint pl a fahéjas almánál=>karácsony. esetleg szauna-illatú párologtató..engem az mindig begerjeszt:D majd írd meg, milyen lett az estéd, és melyiket választottad.
2009. jún. 20. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek az illatgyertyák jók. De vágyfokozók vannak bőven. Nem csak a gyertya. Pl. a kaviár, csoki is vágyfokozó hatású. De lehetne tejszínhab vagy csokoládékrém is amit magatokra kennétek és a lenyalnátok egymásról.:) A fantáziádra kell csak bízni a dolgot.:)
2009. júl. 9. 13:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!