Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy kis "kihallgatás"? Lent bövebben!

Legyen:-szexi
-csinos
-igényes
ha ez a három megvan,akkor lehet róla szó....

kinézetre: ápolt, átlagos ruházatú, látszódjon rajta, hogy lány :D
belső: megértő, kedves, aranyos és egy kicsit erőszakos :P

Ápolt, ne legyen kirívó se a viselkedése se a ruházata.
Átlagos testalkat, hosszú combok, csupasz punci. :)

Testalkatra feszes popsi, kis arányos kézre eső mellek. Először a szemét nézem meg, aztán segg, láb. Általában a szeme és az arca fog meg. Kb úgy fél év, max 1 évig várnék rá. Én a bikinivonalas, vagy fazonra igazítottat szeretem.
Azért van, mert azokat könnyebb megfektetni...meg lehet aki neked nem tetszik,az mindenki másnak igen.

hát egy 16 éves csajnak nem tudom még én mell párti vagyok. aztán az arcát nézem meg a haját.
alul legyen csupasz.
lehet várnék 1 hónapig ha megéri tovább nem nagyon.:)
F/22

testalkatra 160-175cm magas 40-65kg... kinézetre a legfontosabb amit előttem is leírtak h legyen ápolt és igényes.. ne legyen nagyon kisminkelve és "feldíszítve". a szeme fog meg, illetve a sítlusa.. :)
attól is függ mennyi időt tudunk együttölteni amugy... de ha komolyra terveznék vele, akkor sztem fél évet...
én a csupasz puncit szeretem, de ez is izlés kérdése...
és általában azért, mert biztosan találnak benne szépet, és lehet hogy ki vannak ábrándulva a "szépségekből"... ez is szubjektív.. ami szted csúnya, lehet h neki nem az... esetleg azt várja a kapcsolattól, hogy a csaj tejesen odalegyen érte... hogy minél többször érezze h ő jó pasi... vagy csak egyszerűen nem válogatós, és kiváncsi.. :)
egyéb kérdés? :P

Kinézetre: nálam kicsit alacsonyabb, karcsú, arányos mellek. Nekem fontos az is, hogy ne legyen rajta túl sok mű dolog, lássam az arcát is, ne csak a sminket. Meg legyen mosolygós :)
Mit nézek meg rajta: szemek, arc, mell, fenék, lábak. Ebben a sorrendben.
Sztem ha már szexelt valakivel, akkor maximum fél év.
A teljesen csupasz a legjobb, de végül is az se gáz, ha csak valamilyen fazonra igazított. Csak legyen valahogy kezelve, ne dzsumbuj :S
Az uccsóra nem tok mit mondani, ez van.
16/f

Milyen lányok jönnek be nektek kinézetre,testalkatra?
Átlagos testalkat- meglehessen fogni :), természetes, minimális smink- de nem is kell. Ápolt, igényes, nőies.
Mit néztek meg először egy lányon,mi fog meg benne? Ha szemből látom meg, akkor az arcát, ha hátulról, a lábát.
Mennyi az az idő mig elvárnátok egy 16 éves lánytól,h lefeküdjön veletek? (másodjára szexelne) Nem "várom el" egy lánytól, hogy lefeküdjön velem.
Milyen legyen ott lent neki? Teljesen csupasz ?:P
Teljesen természetes, vagyis szőrös. Legfeljebb, ha nagyon burjánzót adott neki a természet, vágja vissza ollóval.
Ja,és miért van az,hogy a k.rva jó pasiknak az írtó ronda csajok kellenek? (általában..,tisztelet a kivétel)
Nem tapasztaltam ilyesmit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!