Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, jól tettem?
Figyelt kérdés
Van párom.Akit szeretek nagyon.Viszont majdnem lefeküdtem az egyik barátommal.Már nem sok hiányzott,de én visszaútasítottam.Most neki is nagyon rossz,és nekem is mivel bután érzem magam.De a párom jutott az eszembe mikor már majden lefeküdtem vele.
Nagyon b*zin érzem magamat...
22/L
Ui:de így jobb hogy nem történt meg...
2009. jún. 18. 08:20
1/9 anonim válasza:
ha szereted a fiúd és a mésik barátod akkor jól tetted:)
2009. jún. 18. 08:23
2/9 anonim válasza:
Jól tetted, hogy nem mentél bele! Az meg, hogy most sz.rul érzed magad, az is helyes! Legközelebb pedig most már tudod, hogy el kell kerülni még a lehetőségét is, hogy még egyszer ilyen helyzetbe kerülj. Vagyis hogy hamarabb jusson eszedbe, hogy szereted a párod, mint hogy már majdnem az ágyban vagytok.
2009. jún. 18. 08:26
3/9 anonim válasza:
Szerintem is jol tetted, hogy nem tetted meg. Ha szereted a parod akkor ne kavarj massal, ha meg nem szereted akkor elobb szakits es utanna azt csinalhatsz amit akarsz.
Remelem segitettem.
32/L
2009. jún. 18. 08:26
4/9 anonim válasza:
Hát nem mindegy, hogy csak testileg vagy lelkileg is akartad e volna az együttlétet. Ha előbbi, akkor jól tetted, hogy nem mentél bele, ha utóbbi (vagy mindkettő), akkor lehet el kéne gondolkoznod, hogy kivel legyél együtt!
2009. jún. 18. 08:27
5/9 A kérdező kommentje:
Köszy a válaszokat.
Csak testiség lett volna...semmit nem érzek iránta csak puszta barátság,de elkapott a hév.És nagyon rosszul érzem most magam...bárcsak meghalnák,olyan rossz.
2009. jún. 18. 08:30
6/9 anonim válasza:
meg ne próbáld megtenni!!!
ha meghalnál az semmit nem oldana meg!
meg csak fájdalmat okoznál másoknak!
gondolj csak bele! ott vannak a szüleid! a barátaid! a fiúd!!
nagyon sokan vannak akik szeretnek!
ilyeneken még gondolkondi se gondolkodj!
vili?!!!
2009. jún. 18. 08:38
7/9 anonim válasza:
Hát én őszintén szólva nem értem az ilyen embereket. Én ha szeretem a párom még smárolni sem tudnék más pasival. pfújjj lehet lepontozni, de szerintem ha valaki megcsalja a párját az nem megbocsátható, és a kapcsolat rohamos hanyatlását, és egyúttal a végét jelenti. A komoly kapcsi azért komoly, hogy hűséges maradj! Ha pedig erre képtelen vagy, akkor keress inkább laza kapcsit.
2009. jún. 18. 10:30
8/9 anonim válasza:
Azért ne halj meg! Nem annyira vészes, hiszen nem tetted meg. Még nem.
2009. jún. 18. 11:12
9/9 anonim válasza:
Nem értem, miért akarsz meghalni??? Szerintem jól döntöttél, örülj neki! Azt gondolom, lefeküdni valakivel, miközben párkapcsolatod van, nem fair, úgyhogy gratula.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!