Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem az a gondom hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem az a gondom hogy szex előtt, illetve bárhogy. Nem tudok benedvesedni. Nem tudom hogyan működik ez, de szerintem nem normális az hogy valami segédeszköz kell hozzá (síkositó). Szóval bármit csinál nem tudok. Érdemes orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:

korodtól függ...

de sztem jobb ha elmennél egy orvoshoz...

2009. jún. 18. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha mar ennyire nem megy a nedvesedes, akkor szerintem semmi gond nincs, ha hasznaltok sikositot. Mi is hasznalunk pedig nekem nincs ilyenekkel gondom, de hamarabb megy vele :))

32/L

2009. jún. 18. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Felizgulsz rendesen? mert ha igen, szerintem elképzelhetetlen, hogy ne nedvesedj. ha mégsem a barátod bénázza el a dolgot, akkor valóban érdemes szakorvosi véleményt kérni. ennyit tudok mondani.esetleg szex előtt mindig menj el vécére, mert ha teli a hólyagom, ugy nekem is nehezebb begerjednem :-) de szerintem más bajod van te neked.
2009. jún. 20. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Felszoktam rendesen.Meg azért ez elég sokszor van,de van mikor szabályosan folyik belőlem a nedv :S van mikor meg semmi,felnyúl és száraz vagyok.Nem nagyon félek azért ettől,de nem normális az hogy száraz vagyok...vagy lehet hogy simán nem akarom?Mondjunk az elég ritkán van.Ez akkor szokott mikor akarom,előjáték minden...lehet hogy most hülyét kérdezek,de 1 nap vagy 10-15x ujjaz meg engem :D és így a 5. után már nem igen nedvesedek be.Mondjunk 1 óra eltelik és megint akarja,de csont száraz vagyok és nagyon fáj mikor felnyúl :S Nha mindegy,köszönöm a válaszokat,és megfogadom :)
2009. jún. 21. 14:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!