Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóznátok olyan pasival, akinek rohadnak a fogai?
Figyelt kérdés
Ezt lehet érezni csók közben?2009. jún. 18. 07:23
1/9 anonim 

válasza:

szerintem mikor összejössz valakivel, azért megnézed a külsejét is. ha azt látod, h a fogai rohadnak, akkor ebből arra a következtetésre jutsz, h igénytelen. mert manapság már tényleg csak annyi h beülsz a rendelőbe és megcsinálják (igaz, pénzkérdés, de szerintem ez egy olyan dolog, amire ha kell, ki kell adni). ha pedig a fogait tekintve igénytelen, akkor sok más dologban is az lehet, ergo nemhogy a csókig nem jutok el, össze sem jövök vele.
2/9 anonim 

válasza:

Nem lehet érezni, de nekem alap. Azt viszont meg szeretném kérdezni, hogy anyagilag nem állnak jól? Egyébként a társadalombiztosító finanszírozza az egyszerű fogtömést.
3/9 anonim 

válasza:

Teljes mértékkel kizárva egy olyan pasi, akinek ápolatlanok a fogai. Az egész pasit minősíti.
4/9 anonim 

válasza:

Volt egy barátnőm, aki összejött egy sráccal, akinek nagyjából több füle volt, mint foga, azokat se nagyon mosta, "Majd ha lesz állásom, úgyis megcsináltatom" alapon. Ők csókolóztak, mi meg szörnyülködtünk a lakótársával :) Gondolom nem lehet érezni, mert különben neki sem lett volna hozzá gusztusa, bár ha jól emlékszem, elég sűrűn falta a tictacot mellé.
5/9 anonim 

válasza:

hát nem tudom egyre gondolunk-e, de pl én barátomnak sok a lukas foga elől és igy talán szuvasodnak is? szóval picit feketések, de nem szokta mutogatni. másfelől meg meg fogjac csináltatni csak pénz kell még hozzá.
és amúgy nem érzel semmit, hogy is éreznél.. én is azt hittem, h a fog az sokat számít, dehát nem abba szerettem bele.. :$
7/9 anonim 

válasza:

nem igazán,ez az első dolog amit megnézek egy fiún a mosolyát.
8/9 anonim 

válasza:

Nem!
Ha valamelyik foga már elvan rohadva akkor igazán elmeetne megcsináltatni. Nekem nem lenne gusztusom hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!