Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex fitymaszűkülettel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex fitymaszűkülettel?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat valamint véleményeket várok.

Jelen esetben beszéljünk a nem olyan súlyos fitymaszűköletről.

2009. jún. 18. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:

A választás a te kezedben van:

-elmész az orvoshoz, aki 10 perc alatt helyrehoz, és 2 nap múlva el is felejted, hogy volt fitymaszűkületed.

vagy

-belemész egy orális sexbe, aminek a kimenetele elég kétesélyes (és inkább rosszabb lesz mint jobb), és valószinű, hogy kínos lesz és fájni fog (mind lelkileg és testileg)

2009. jún. 18. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak bántani, csak elgondolkodtam egy kicsit, hogy:

Miért okoz ilyen nagy problémát a fiúknak az a dolog, hogy elmenjenek egy orvoshoz egy fitymaszűkülettel?Hiszen gondoljatok csak bele, mi nők hányszor járunk nőgyógyászhoz, akár csak ha egy kis felfázás van, lehet hogy már akkor is ott kötünk ki, vagy gomba, ami bármikor lehet.Vagy gondoljatok például a terhességre, mindig kell menni, és higgyétek el mi se mutogatjuk "ott" szívesen magunkat, de muszáj.Vagy minden évben menni kell rákszűrésre...A nők szerintem többet járnak, de mégsem csinálnak belőle problémát,és ilyen nagy ügyet és tudom, hogy most műtétről lenne szó, de sokan azt írják, hogy gyors, meg nem is annyira szörnyű.Akik átestek rajta tudják miről beszélnek, kérdezz meg itt bárkit, aki már túl van rajta!

Ne tessék már ennyire szégyenlősnek lenni, és most nem csak rólad van szó, hanem úgy általában, múltkor például volt egy fiú, aki azt kérdezte, hogy hogy tudná magában elfojtani a szexuális vágyat, mert fitymaszűkülete van.Ő inkább sosem szexelt volna, minthogy elmenjen egy orvoshoz, és "meggyógyítsák".Ha pedig belegondolsz, hogy most megműtenek, és soha többet nem lesz ilyen problémád, akkor nem megéri azt a kellemetlen félórát?! Csak egyszer kell kibírni!Az orvos meg nem most lát először ilyet,higgyétek el nem egyedi és megoldhatatlan.Ne legyetek már ennyire félősek, tessék úgy viselkedni, mint egy FÉRFI, hiszen most a "férfiasságotokról" van szó!!:)

Hajrá, szurkolok nektek:)

22l

2009. jún. 18. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de örülnék ha a kérdésre válaszolnátok.
2009. jún. 18. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátomnak is szűkülete van, de rendszeresen elégítem ki orálisan. Imádja, és egyáltalán nem fáj neki. Eddig minden alkalommal elment.:)
2011. aug. 13. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem pl körülmetélt a péniszem - ez jó válasz arra is, hogy a srácok miért is nem akarnak orvoshoz szaladni egyből - és az orális szexet úgy, ahogy van, nem élvezem, mert a kiszáradt, érzéketlen makkal semmi értelme, semmi élvezet nincs benne.

Fáj is, amikor feszül a kevés bőr, mert nem hagytak rajta semmit, ami mozogjon, amikor merev.

Ronda is nagyon a makk, foltos, hámlik, kérges.... undorító....

ha szűkület van, lehet civilizált módszerekkel gyógyítani. Törött kart se amputálunk, csak a sivatagban, de remélem, nem a sivatagi emberekre akar itt senki hasonlítani

2011. aug. 18. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!