Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Durex Play 2in1 Masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durex Play 2in1 Masszázs zselé és síkosító! Próbáltátok már?

Figyelt kérdés

tervezem, hogy venni kellene, mert gyakran masszírozzuk egymást barátnőmmel, és síkosítóként is jól jönne.

Kinek milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban?

2009. jún. 18. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó, mi azt használjuk, az a legjobb és sokáig elég, megéri az árát
2009. jún. 18. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

S.

Én próbáltam már és szerintem rohadt jó:) Próbáld ki:P Csak vigyázz a síkosítós résznél nagyon kevés kell XD

Próbáld ki!

Pus

2009. júl. 12. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
ez pontosan akkor testre masszás zselé?meg análhoz cucc?én megmondom őszintén nem hallottam erről.
2009. júl. 12. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:
ezt masszázshoz is használhatod, olaj helyett, illetve síkosítóként is
2009. júl. 12. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Megéri az árát és jó is, ráadásul édes. De szerintem a hagyományos durex jobban csúszik, abból egy csepp is elég, és nem "fogy el" aktus közben. Ez a 2 az egyben típusú nálunk gyakran beszívódik valahová aktus közben, és pótolni kell. Talán felszívja a bőr.
2009. júl. 12. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem annyira nem tetszik, mert nagyon műillata és műíze van, de a barátom imádja és literszámra használná, ha nem fognám vissza :D Pedig nincs is rá szükség sokszor, csak annyira szereti... nem értem én sem teljesen :D

De funkcióját tekintve tényleg jó.

2009. júl. 12. 18:30
 7/8 Timmyy válasza:

Masszázszselének túl drága

Ízesített masszázszselének túl keserű (az Ylang Ylangosat próbáltuk, az illatának sincs semmiféle erotikus hatása, bár lehet, hogy bennem van a hiba)

Síkosítónak túl hamar beszívódik a bőrbe.

Egyszóval nekem nem jött be.

2013. jan. 27. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Hat hamar beszivja a bor intim egyuttletnel ertelemszeruen tobbet kell ranyomni ha csak keveset raksz ra persze hogy beszivja-:))
2014. máj. 6. 16:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!