Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha korlátozva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha korlátozva vagyok a szexben egy műtét miatt?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, nem szeretném részletezni, milyen műtétről van szó... legyen elég annyi, hogy műtötték a lábamat, ebből kifolyólag képtelen vagyok rendesen behajlítani, vagy akár széttárni.. emiatt pl misszionárius póz kizárva:S meg még egy jó pár póz...

szerencsére van barátom és ezt elfogadja, de félek, csak engem nem akar megbántani, és valójában számára ez nagyon rossz... fiúk, ti mit gondoltok erről?

2009. jún. 17. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom engem se zavarna hiszen annyi más póz van és ugyan olyan jó mint a misszionárius

F/17

2009. jún. 17. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem az egyik barátom járt így. szétroncsolódott a térde egy baleset miatt 10hónapja. Behajlítani még mindig nem tudja, vagy 5ször volt műtve a lába. Ő sem tud térdelni, de ő meg tudja oldani lovaglóban, mert hát ugye fiú.

egyáltalán nem tudod széttárni? mert valamennyire minden pózhoz kellene tudni. esetleg hátulról úgy, hogy lehajolsz az asztalra mondjuk ő meg mögötted van.

2009. jún. 17. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
amúgy meg ha szeret téged nemhiszem hogy annyira fogja zavarni
2009. jún. 17. 23:50
 4/6 A kérdező kommentje:
sajnos misszionárius pózban nem tudom eléggé kitárni, ezért nagyon fájni szokott a lábam..:S de azért van egy csomó, ami megy szerencsére... de valószínűleg én már soha nem fogom tudni milyen érzés misszionárius pózban szeretkezni:( pedig abban az nagyon tetszik, hogy át lehet ölelni a másikat...:'(
2009. jún. 17. 23:54
 5/6 A kérdező kommentje:
ja és nekem nem a térdemmel van a gond, hanem a combcsontommal, pontosabban ott, ahol medencecsonttal "találkozik"... nem vagyok jó biológiából, de vhogy igy van:)
2009. jún. 17. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a paromnak is hasonlo problemai vannak, raadasul eros fajdalmakkal kuszkodik majd 1 eve, igy nem csak a pozok sokszinusege, de az egyutt toltott alkalmak szama is legyokkent, de ettol meg ugyanugy szeretem, es nem azert vagyok vele, mert nem akarom megbantani, nem a legjobb ez a helyzet, de nem is szornyu. 24/L
2009. jún. 18. 00:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!