Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha korlátozva vagyok a szexben egy műtét miatt?
Lány vagyok, nem szeretném részletezni, milyen műtétről van szó... legyen elég annyi, hogy műtötték a lábamat, ebből kifolyólag képtelen vagyok rendesen behajlítani, vagy akár széttárni.. emiatt pl misszionárius póz kizárva:S meg még egy jó pár póz...
szerencsére van barátom és ezt elfogadja, de félek, csak engem nem akar megbántani, és valójában számára ez nagyon rossz... fiúk, ti mit gondoltok erről?

nemtudom engem se zavarna hiszen annyi más póz van és ugyan olyan jó mint a misszionárius
F/17

nekem az egyik barátom járt így. szétroncsolódott a térde egy baleset miatt 10hónapja. Behajlítani még mindig nem tudja, vagy 5ször volt műtve a lába. Ő sem tud térdelni, de ő meg tudja oldani lovaglóban, mert hát ugye fiú.
egyáltalán nem tudod széttárni? mert valamennyire minden pózhoz kellene tudni. esetleg hátulról úgy, hogy lehajolsz az asztalra mondjuk ő meg mögötted van.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!