Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készüljek fel, lazuljak el? Nektek hogy zajlott először?
A barátom ( 5 hónapja vagyunk együtt) nemsokára értem jön, először fogunk együtt éjszakázni. Régóta várjuk ezt az alkalmat, de megegyeztünk, hogy lefeküdni még nem akarok, mert korainak érzem. De azt viszont nagyon szeretném, ha megujjazna, és ezt tudja ő is, szóval valószínűleg meg is fog történni...:)
De nagyon nagyon izgulok, nem tudom, hogy ha ennyire görcsölök, fogom-e élvezni. Nektek jó volt először? Mire számítsak? (Jah, amúgy lány vagyok :D)

én ugyan bár pasi vagyok... és nemtudom hogy a párod mennyire tapasztalt, de ha először csinálja, akkor akár Te is segíthetsz neki kicsit, ha Te már ismered a tested, hogy hol jó.. ha pl mondod h hogy csinálja... abszolut nem fogja zokonvenni, mert örömet akar neked okozni, és így lesz nagyon nagyon jó. :)
jó szórakozást
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!