Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel, lazuljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan készüljek fel, lazuljak el? Nektek hogy zajlott először?

Figyelt kérdés

A barátom ( 5 hónapja vagyunk együtt) nemsokára értem jön, először fogunk együtt éjszakázni. Régóta várjuk ezt az alkalmat, de megegyeztünk, hogy lefeküdni még nem akarok, mert korainak érzem. De azt viszont nagyon szeretném, ha megujjazna, és ezt tudja ő is, szóval valószínűleg meg is fog történni...:)

De nagyon nagyon izgulok, nem tudom, hogy ha ennyire görcsölök, fogom-e élvezni. Nektek jó volt először? Mire számítsak? (Jah, amúgy lány vagyok :D)

2009. jún. 17. 23:16
 1/3 Xaba89 ***** válasza:
Szia.Lazulj el nyugodtan es ugy elvezni fogod:).Ha gorcsolni fogsz nem lesz olyan jo.Es ha a baratod nem durvan csinalja hanem szepen el probal kenyeztetni akkor minden adot egy jo kis pettinghez:D Sok sikert hozza;)
2009. jún. 17. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
most leírnám ide szívesen,hogy milyen volt, de nem emlékszem :D
2009. jún. 18. 00:41
 3/3 anonim ***** válasza:

én ugyan bár pasi vagyok... és nemtudom hogy a párod mennyire tapasztalt, de ha először csinálja, akkor akár Te is segíthetsz neki kicsit, ha Te már ismered a tested, hogy hol jó.. ha pl mondod h hogy csinálja... abszolut nem fogja zokonvenni, mert örömet akar neked okozni, és így lesz nagyon nagyon jó. :)

jó szórakozást

2009. jún. 18. 10:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!