Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a leghosszabb szex?
Figyelt kérdés
Lehetőleg csak őszintén...2009. jún. 17. 23:04
2/8 anonim 

válasza:

Majdnem két óra, előjátékkal együtt. Életemben egyszer. Hát, rendesen elfáradtam a végére, azóta rövidebbre fogom. :)
3/8 anonim 

válasza:

Amikor főiskolás voltam este 10-től hajnali 4-ig ment. Persze kellő inspiráció is kellett hozzá.
Rendesen be voltam indulva.......
5/8 anonim 

válasza:

húú.mi sokat :D
min. este 10.től reggel 5.ig
6/8 anonim 

válasza:

1 óra 40 perc, de előjátékkal együtt
7/8 anonim 

válasza:

előjáték nélkül kb 2 óra volt a leghosszabb eddig :)
8/8 anonim válasza:
Hát nekem olyan 1 óra körül volt. Valahogy nagyon egymásra hangolódtunk, ott akkor tényleg volt valami. Az egész olyan volt mint egy lassított felvétel víz alatt. Semmire nem figyeltünk csak egymásra. De már tudom ez ritka, mint a fehér holló, mert általában 20-30 perc és vége...azt a 1et soha nem felejtem el.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!