Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti melyik pózt szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok.Mert általában a misszionárius pózt szokták emlegetni.De sokan a kutya pózt is szeretik,meg a lovaglóst.....Ti melyiket?2009. jún. 17. 22:00
2/12 anonim 

válasza:

Misszionáris....örökké:)) na jó,nem mindig:D
3/12 anonim 

válasza:

a mostani barátommal hátulról, oldalról. meg fordítva beleülőset... a lovaglós nekem kicsit fárasztó, a térdem és combom pár perc alatt kikészül... :S
4/12 anonim 

válasza:

misszionárius a legjobb :) de szeretem még a lovaglást is :)
5/12 anonim 

válasza:

Kutya+ a lovagló,mert nekem csak így jön össze az org. ;)
6/12 anonim 

válasza:

Kutyapóz, álva, oldalt, lovagolva elölről hátulról, misszionárius(ritkán).:)
7/12 anonim 

válasza:

Misszionárust nem szeretem annyira, mert igazából nem érzek semmit, ellentétben a kutya vagy a lovagló pózzal. Kutya pózban pl imádom ha a párom hozzám simul. De állva is jó a zuhany alatt :P
8/12 anonim 

válasza:

69, ülő, álló, fekvő, szóló... ami csak belefér :D
9/12 anonim 

válasza:

69 a favorit, nekem úgy a legkönnyebb... meg a kutyuska. a lovaglás is jó, csak ugye mi lányok, könnyebben fáradunk...
10/12 anonim 

válasza:

Misszionárius!Az a legbensőségesebb számomra. Mellette oldaltfekvőset is szeretem, meg azt is ha oldalt és háttal fekszem neki. A lovaglós úgy jó,ha nem derékszögben,hanem teljesen ráhajolok,mert így van egy szög,(kicsit hátra kell pucsitani a popsit) ahol a g-pontom stimulálja,eredmény:3-4 orgazmus egymás után.Mindenkinek ajánlom,remélem nektek is beválik:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!