Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok szexfilmekre masztizni?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi a kedvenc jelenetetek?2009. jún. 17. 21:48
11/17 anonim 

válasza:

Én is szeretem az orális részeket, de főleg a lány lánynak, pedig teljesen hetero vagyok! :D
12/17 anonim válasza:
A masztizás az egyik legjobb dolog, amit a testem tud!
(már vagy óvodáskorom óta...:)
13/17 anonim 

válasza:

Persze, énis szoktam. Jó jó a masztizás de b@szni jobb! Ajánlom próbáldd ki!!:)
15/17 anonim válasza:
Egyértelműen szoktam, nekem általában a háttal fordított lovaglópózos jelenetek jönnek be. :)
16/17 anonim 

válasza:

Igen, néha, sőt, a barátommal szoktuk együtt nézni, és van olyan, amikor utánozzuk a jelenetet :)
Én jobban szeretem a gyengédebb dolgokat, de a leszboszi örömök is felizgatnak :) (kissé biszex vagyok, de lánnyel még nem voltam).
21/L
17/17 anonim 

válasza:

Igen, szoktam. Kedvenc jelenet? Az orál szexes jeleneteket kedvelem, amikor a lányt kényeztetik. De a szopást is jó nézni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!