Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kívánom a szexet, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a szexet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt a barátommal és az utóbbi fél évben nem kívánom a szexet. Nem tudom miért lehet, talán kicsit meguntam a párom? Mit tehetek/tehetünk, hogy újra kedvet kapjak hozzá?
2009. jún. 17. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális ne aggodj vannak időszakok mikor nem kivánja az ember. majd megjön rá a kedved.=)
2009. jún. 17. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
5%
Meguntad igen. Lehet, hogy már nem elég amit nyújt Neked.
2009. jún. 17. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt azért nem mondanám hogy nem elég amit nyújt, mert jó vele a szex és mindíg tud ujjat mutatni. De egyszerűen rávenni nem tudom magam hogy nekiálljak. Vagy nincsen az mint régen hogy egy csóktól is nedves leszek...:S
2009. jún. 17. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán túl sokat vagytok együtt? :) Velünk akkor volt ilyesmi... ha igen, szervezzetek külön programokat, kicsit "kerüljétek" egymás társaságát, az a fontos, hogy hiányozzatok egymásnak és várjátok mikor kerülhettek már újra közelebb egymáshoz, csak kettesben :) Vagy vigyetek bele valami újdonságot, kérd meg valamire amit még nem próbáltatok de esetleg szeretnél / neki tennél vele kedvére, ilyesmik :) Nem tudom milyen beállítottságú vagy, lehet párod is ludas benne hogy így állsz mostanában a szexhez, talán nem kapsz már annyi kényeztetést tőle mint kezdetekben? Szervezzetek hétvégére egy kiadós masszírozást egymásnak, speciálisan erre szánt masszázsolajjal, utána bújjatok össze és beszélgessetek arról amikor és ahogy megismertétek egymást, vagy ilyesmik :)
2009. jún. 17. 23:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!