Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy küzdhetném le a gátlásaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdhetném le a gátlásaimat egy ilyen szörnyű emlék után?!

Figyelt kérdés
14évesen volt egy barátom, nagyon szerelmes voltam belé, bár elég fiatal voltam, és ki akart használni, csak "arra" kellettem volna neki, de nem kapta meg, nem vagyok egy könnyűvérű lány! Viszont azóta is még szűz vok, denegyszerűen nem tudok közel engedni magamhoz pasit! szinte még a randiig sem jutunk el, "félek" tőlük, valószínáleg emiatt a "trauma" miatt! Mit tehetnék, h szabadon belemenjek egy randiba és ne féljek?! (előre is köszi!!!)
2009. jún. 17. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak magaddal tudod elintézni. Ne randizz olyan helyen, ahol csak kettesben vagytok. Találkozzatok parkokban, utcán, bevásárló központban, bárhol ahol tudod, hogy nem mászhat rád, még akkor sem ha akar. Ha a sok találka után kiépült köztetek az a bizalom, aminek meg kell lennie, főleg most részedről, akkor közelebb engedheted magadhoz, és esetleg már romantikusabb helyeken is találkozhattok, majd ha még jobban bízol benne, már kettesben is akár otthon...

Igazából ennek nem lenne szabad akkora traumának lennie, hisz mindenkivel előfordul, velem is volt olyan hogy két hét alatt nem feküdtem le a sráccal, aki azt mondta ha nem teszem meg elhagy. Még integettem is neki... Nekem nem kell egy olyan pasi, akinek csak erre kellek. Próbáld tisztázni magadban ezt a dolgot, hisz nem természetes, hogy ennyire bizalmatlan légy minden emberrel.

2009. jún. 17. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én kicsit rosszabbul jártam! Nagyon szerelmes voltam és fogadásból lefektetett 1 srác! velem is ugyanez volt...

szinte útáltam a pasikat! senkihez nem közeledtem! de egyszer nagyon megtetszett 1 fiú és én is neki! fél évig ostromolt! beadtam a derekam! járni kezdtünk és mai napig ő a párom! nagyon boldog vagyok vele már 2.5 éve! 19/L

2009. jún. 17. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 12 voltam, ugyanilyen szituban, csak végül ő győzött... nem adtam magam így megerőszakolt:(

Azóta sem tökéletes minden, minimum hetente vannak rémálmaim, de van egy párom, akivel már 3 és fél éve boldog vagyok és el tudom magam engedni.

Ne félj, mert lehet jó, jobb!

L/17

2009. jún. 17. 21:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!