Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy nem érzek semmit? Fordult már valaki ilyen panasszal nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

1 éve élünk szexuális életet a barátommal, 20 éves leszek, és egyszerűen semmit nem érzek, sem a behatolásnál, sem amikor bennem mozog (esetleg csak fájdalmat ha nem vagyok elég nedves). Nagyon rosszul érint a dolog, a barátom önmagát hibáztatja emiatt.

nem tudom, mit csinálunk rosszul, csináltuk már rengeteg pózban, gyorsan, lassan, 5 percig, fél óráig, de semmi kellemes érzés... sőt, mintha semmi nem is mozogna bennem :(:(

ha valaki van így ezzel, írjon, vagy ha van tanácsa, akkor is írjon, mert teljesen el vagyok keseredve. ha semmi megoldás nem születik, menjek el orvoshoz?

2009. jún. 17. 18:26
 1/10 A kérdező kommentje:
ja még annyi h 2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, van elég előjáték és kb 20 centis a pénisze, szóval ezek tuti nem jöhetnek szóba
2009. jún. 17. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

hát csak ha más megoldás nincs akor menj orvoshoz,és az nem lehet h a fiudnak kicsi a "szerszáma"?

mer azmiatt is lehetne,vagy nemtudsz ellazulni...ilyesmik.

2009. jún. 17. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Régebben éreztél?
2009. jún. 17. 18:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már előtte olyan partnered,akivel volt szexuális kapcsolatod?ha igen,vele is ez volt a helyzet?
2009. jún. 17. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:
ő mindenben az első és régebben sem éreztem semmit :(
2009. jún. 17. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
NŐDOKI!!!
2009. jún. 17. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, nem írok tippeket. Mindenképp menj el egy nőgyógyászhoz, és/vagy egy pszichológushoz. Tőlük választ kapsz a kérdésedre.
2009. jún. 17. 18:56
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat. nem gondoltam volna h ennyire komoly a dolog :O ez lehet valami betegség? aszexuális vagyok? :(:(:S:S mostmár eléggé megijedtem...

jah, a csiklóorgazmus általában összejön, úh talán mégse vagyok reménytelen

2009. jún. 17. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

nemkell megilyedni,szerintem még ne menj el dokihoz,még probálkozzatok stb..és ha nemjön össze csak utána menj.

(első komentelő vok)

2009. jún. 17. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, aszexuális biztosan nem vagy, hiszen akkor nemhogy a párod nem kívánnád, csiklói orgazmusod pláne nem lenne. Nőgyógyász...
2009. jún. 17. 19:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!