Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy nem érzek semmit? Fordult már valaki ilyen panasszal nőgyógyászhoz?
1 éve élünk szexuális életet a barátommal, 20 éves leszek, és egyszerűen semmit nem érzek, sem a behatolásnál, sem amikor bennem mozog (esetleg csak fájdalmat ha nem vagyok elég nedves). Nagyon rosszul érint a dolog, a barátom önmagát hibáztatja emiatt.
nem tudom, mit csinálunk rosszul, csináltuk már rengeteg pózban, gyorsan, lassan, 5 percig, fél óráig, de semmi kellemes érzés... sőt, mintha semmi nem is mozogna bennem :(:(
ha valaki van így ezzel, írjon, vagy ha van tanácsa, akkor is írjon, mert teljesen el vagyok keseredve. ha semmi megoldás nem születik, menjek el orvoshoz?

hát csak ha más megoldás nincs akor menj orvoshoz,és az nem lehet h a fiudnak kicsi a "szerszáma"?
mer azmiatt is lehetne,vagy nemtudsz ellazulni...ilyesmik.

köszönöm az eddigi válaszokat. nem gondoltam volna h ennyire komoly a dolog :O ez lehet valami betegség? aszexuális vagyok? :(:(:S:S mostmár eléggé megijedtem...
jah, a csiklóorgazmus általában összejön, úh talán mégse vagyok reménytelen

nemkell megilyedni,szerintem még ne menj el dokihoz,még probálkozzatok stb..és ha nemjön össze csak utána menj.
(első komentelő vok)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!