Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 feletti nő is lehet csinos? (Bővebben)
Nincs párom, és nem nagyon futnak utánam a pasik. Nem vagy megelégedve a testemmel.
Szerintetek csinos vagy nem? Őszintén!

Nem hiszem, hogy rászorul. A strandon bikiniben sok fiatal srácnak elcsavarná a fejét, ha akarná egy perc alatt.
Egyébként mit sportolsz? Látszik, hogy foglalkozol a testeddel, vagy csak genetikailag nézel ilyen jól ki?

Szóval csak egy kis elismerést akartál begyüjteni? :-)
Mit szólnál egy magas vékony, de izmos 29 éveshez?

Szerintem a testeddel semmi probléma. Arányos, nőies kívánatos, szóval okkké !
Ha nem futnak utánad a pasik, nem tudsz párkapcsolatot létesíteni, máshol lehet a hiba. Minden embernek van egy kisugárzása, mely a viselkedéséből, gesztusaiból fakad. Ennek könyvtárnyi szakirodalma van. Vannak nők, akik gyönyörűek, de én csak hideg szépségnek nevezném őket, eszembe sem jutna ismerkedni velük. Ha egy nő kedves, mosolygós, és a metakommunikációjában pozitív elemek találhatóak, akkor ezt megérzi a másik fél, és ennek alapján közeledik -próbál ismerkedni, kapcsolatot építeni - vagy ellenkező esetben menekül hanyatt homlok.
Egy 35 éves nő szerintem legszebb éveit éli, nem szabadna veszni hagyni ezeket az éveket.
41/F

A legjobb haveromnak az anyja 40 éves és néha annyira leteperném :D
Természetes hogy lehetsz vonzó:D Nekem be is jössz:P:)
Üdv: ChrisRenegade 18/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!