Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm análisan akar kielégiteni. Mivel tegye?

Először mindenképpen az ujjával...
Ha utána bejön a dolog akkor vegyetek egy erre alkalmatos vibrátort

Banán? Te megőrültél? És, ha belédtörik (a héja meg tele van mindenféle tisztószerrel és egyéb undormányokkal)
Szerintem csak ujjal, vagy valami sterillel. De banánnal ne...

nem bírtam meg állni hogy ne írjak!
hova jutott a mai fiatalság?
én értem hogy esetlen hajt a kíváncsiság vagy még nagyobb örömet/élvezetet okoz ez nektek , férfiaknak!
de könyörgöm! férfiak vagytok , nem arra lettél kitalálva hogy a barátnőd megujjazzon , meg hogy a seggedbe dugdossanak bármiféle tárgyat!
vibrátor? nem nektek találták ki , nem ezt a célt szolgálja!
tőlem ilyet kérne egy hosszú kapcsolatból származó partnerem hát biztosan elgondolkodnék hogy milyen hajlamai vannak , és tuti hogy nem mennék bele! mi nőknek legalább ennyi önbecsülésünk legyen , mintsem hogy a barátod ánuszában "turkálj" !
vagy mégis én lennék ennyire maradi?
engem valahogy nem hajt semmi hogy a szeretett férfit így elégítsem ki, erre vannak sokkal jobb módszerek/módszereim.

téged izgat ez az egész helyzet hogy te fekszel a hátadon vagy kutyapózban és a barátnőd óvszerben ujjaz?
nem vagy te búza tesó?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!