Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm análisan akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm análisan akar kielégiteni. Mivel tegye?

Figyelt kérdés
de nincs vibrátor mivel tegye ami jo? banán vagy valami más? 22/F
2009. jún. 17. 17:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%

Először mindenképpen az ujjával...

Ha utána bejön a dolog akkor vegyetek egy erre alkalmatos vibrátort

2009. jún. 17. 17:51
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Már ne haragudj, de ha engeded, akkor azok után nem tudom hogy a "férfiképed"-ből mi marad számára..fujj, iszonyat betegek vagytok
2009. jún. 17. 18:00
 3/22 A kérdező kommentje:
Kezdetnek nem jo a banán? mi arra gondoltunk, és milyen pózban a legjobb?
2009. jún. 17. 18:01
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Banán? Te megőrültél? És, ha belédtörik (a héja meg tele van mindenféle tisztószerrel és egyéb undormányokkal)

Szerintem csak ujjal, vagy valami sterillel. De banánnal ne...

2009. jún. 17. 18:04
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Áldozzon fel egy óvszert és húzza a mutatóujjára. Te feküdj a hátadra és szopás közben a jól bekrémezett ánuszodat simogassa, majd dugja fel neked, amíg csak bírja, kb ott találja meg a hasad felől a prosztatádat. Kb, amennyi idő alatt ezt elolvastad, annyi idő alatt lövöd majd arcon a csajodat az élménytől :))))
2009. jún. 17. 18:17
 6/22 anonim ***** válasza:
59%

nem bírtam meg állni hogy ne írjak!

hova jutott a mai fiatalság?

én értem hogy esetlen hajt a kíváncsiság vagy még nagyobb örömet/élvezetet okoz ez nektek , férfiaknak!

de könyörgöm! férfiak vagytok , nem arra lettél kitalálva hogy a barátnőd megujjazzon , meg hogy a seggedbe dugdossanak bármiféle tárgyat!

vibrátor? nem nektek találták ki , nem ezt a célt szolgálja!

tőlem ilyet kérne egy hosszú kapcsolatból származó partnerem hát biztosan elgondolkodnék hogy milyen hajlamai vannak , és tuti hogy nem mennék bele! mi nőknek legalább ennyi önbecsülésünk legyen , mintsem hogy a barátod ánuszában "turkálj" !

vagy mégis én lennék ennyire maradi?

engem valahogy nem hajt semmi hogy a szeretett férfit így elégítsem ki, erre vannak sokkal jobb módszerek/módszereim.

2009. jún. 17. 18:51
 7/22 anonim ***** válasza:
60%
Én is ezt mondom, BETEG ez az egész dolog...
2009. jún. 17. 19:02
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
végre valaki aki egyet ért velem:)
2009. jún. 17. 19:03
 9/22 anonim ***** válasza:
72%

téged izgat ez az egész helyzet hogy te fekszel a hátadon vagy kutyapózban és a barátnőd óvszerben ujjaz?

nem vagy te búza tesó?

2009. jún. 17. 19:05
 10/22 anonim ***** válasza:
74%
szerintem az ujja is megteszi ha nincs más :D
2009. jún. 17. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!