Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasim nem csókol meg szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim nem csókol meg szeretkezés közben ez miért van?

Figyelt kérdés
A pasimmal lefekszünk se petting alatt se szeretkezés közbe nem csókol meg pedig próbálom jelezni már kérdeztem is róla nem mondott semmit néha meg csókol de az is nagyon ritka 10 hónapos (táv kapcsolat)
2009. jún. 17. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hUHH EZ TÉNYLEG FUra, beszélgess el vele... próbáld meg!!!
2009. jún. 17. 15:26
 2/9 anonim válasza:
100%
Nem értem én se, de van aki a csókot különlegesebb alkalmakra tartogatja pl: romantikus vacsora este, vagy egy romantikus séta stb... nem kifejezetten szeretkezés közben...
2009. jún. 17. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
azis lehet hogy ecerüen büdös a szád..:S
2009. jún. 17. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én se szeretek közben csókolózni. Egyszerű indokból. Nem kapok közben rendesen levegőt. De attól még ugyanúgy imádom a barátomat, és ha néha úgy jön ki akkor csókolózunk közben, de ez általában rám se jellemző.

17/L

2009. jún. 17. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor csókold meg te! Amúgy mi sem szoktunk csókolózni,sőt, a csók elég ritka nálunk,de mi ilyenek vagyunk mind2en!
2009. jún. 17. 16:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Koncentrál hogy benn tartsa.Vagy nem tudom.Kérdezd meg!
2009. jún. 17. 19:46
 7/9 A kérdező kommentje:
ma meg kérdeztem azt mondta annyira élvezi a szeretkezést hogy megfeledkezik róla
2009. jún. 18. 05:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdekes lehet a petting, ha nem is csókolóztok!
2009. jún. 19. 00:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem nem a száddal van elfoglalva, de ha ennyire zavar, hogy nem csókol meg, kapd el a fejét és kész!:)
2009. jún. 25. 21:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!