Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Werte kérdése:
Mi a véleményetek a párcserés szexről?
Figyelt kérdés
Legyen szó, 3-as felállásról vagy 4-es és stb! A párom és én elég sokat beszéltünk erről. Elviekben bele lehetne menni, de mivel ő is féltékeny és én is, nem tudnánk elfogadni, ha én(fiú) egy másik nővel, vagy ő egy másik pasival legyen,még akkor is ha előttünk velünk történik! Gondolom ez korrekt így. De ti, hogy vélekedtek erről? (kéretik komolyan venni a kérdést, köszönöm)2009. jún. 17. 14:40
1/10 anonim 

válasza:

szerintem ez csak olyanoknak ajánlott akik nem féltékenyek.nem birnám végignézni ahogy egy másik pasi dugja a barátnőmet
2/10 anonim 

válasza:

Hát fejben nekünk is jól megy, de énsem nézném végig ahogy a párom mást dug és ez fordítva is így van! Ezért csak mesélünk róla...:)
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem undorító. Pláne párkapcsolatban,ami két emberről szól, legyen az egy romantikus vacsora vagy egy jó szex. Akik igazából szeretik egymást,nem tűrnek meg egy harmadik félt az ágyban. Nem egészséges. Ráadásul ha jó a szex két fél között és van szerelem, akkor nem értem,miért kell egy kis "plusz" (egy harmadik fél) ahhoz,hogy még jobb legyen. Aki ilyet tervez,az nem szerelmes.
4/10 anonim 

válasza:

Én soha nem mennék bele ilyenbe,szeretem őt,nem bírnám el viselni mással látni őt,vagy hogy én mással legyek előtte.
Ha fel szeretném dobni a szexuális életünket,nem ehhez folyamodnék.
5/10 anonim 

válasza:

Szerintem ez az olyan pároknak ajánlott akik nem szerelmesek egymásba, illetve már régóta együtt vannak (20 éve) és bele fér egy kis változatosság a kapcsolatukba, ugyanis amikor az egyik kereskedelmi csatornán vetítettek egy erről szóló dokumentum filmet, én csak 40 és fölötte lévőket láttam benne.
Nekem is megfordul egyszer egyszer a fejemben, de nem tudnám nézni, hogy a párom mással szeretkezik.
6/10 anonim 

válasza:

Én ilyenbe soha nem mennék bele...!!
20/L
7/10 A kérdező kommentje:
...akkor nem velünk van a hiba-megnyugodtam:)
2009. jún. 17. 15:03
8/10 anonim 

válasza:

Én voltam ilyenben mert nagyon érdekelt engem is meg a páromat is. Persze megbeszélni a másik párral, meg benne vannak-e az a kérdés abban nehéz egyetérteni, hogy kit kérdezzünk meg. Jól éreztem magam és a párom is annak ellenére, hogy 3 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást, de nem csinálnék belőle rendszert. Kalandvágynak jó volt. Ennyi. 26/L
9/10 anonim 

válasza:

Helló, mi rendszeresen csináljuk (fél évente, 4 havonta, kb.-az rendszeres?) és nagyon jó. 14 éve vagyunk együtt, 7 éve házasok, és jól ismerjük egymást. Nem ugrottunk egyből fejest az ilyen játékokba, hanem először pl. webkameráztunk, azaz másoknak mutattuk, hogy hogyan is szeretkezünk otthon. Aztán találtunk egy kedves párt, aztán még egyet, és szép lassan megtanultuk egymás reakcióit. Imádjuk egymást és jól szórakozunk :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!