Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tud elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elélvezni?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy pasival 32 éves. Nagyon jó az ágyban kielégít maximálisan de ő nem élvez el. Azt mondja gondjai vannak amiken agyal. Mit tehetnék. Önzőnek érzem magam mert én minden alkalommal többször is kielégülök. Nem vagyok elég jó? Vagy mi a gond?
2009. jún. 17. 14:38
 1/6 werte ***** válasza:

Hú. Sajnos tudom milyen a szitu. Voltam én is hasonlóban! 2 kapcsolatomban is szembesültem ezzel. Az elsőnél kibukott, hogy nem szerettem a lányt, csak azt hittem... Leültünk megbeszéltük és elváltak útjaink.

Második esetben a stressz, a munkahelyem miatti feszültség és a fáradékonyságomnak volt köszönhető. Párommal megbeszéltük, hogy változtatunk ezen. Biztos ezer és egy oka lehet, de ismerek olyan nőt, aki azért jár(ogatott) félre, mert otthon nem kapták el annyiszor és úgy, ahogy szerette volna!(ezzel persze nem értek egyet)

Mindenesetre, ülj le vele, beszéld meg! De ne támadólag lépj fel. Mert lehetsz még te is olyan helyzetbe, hogy nem élvezel el párszor és jobb ha simogatnak és puhatolnak finoman, mint ajtóstól a házba!

SOK SIKERT

2009. jún. 17. 14:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele,de azt mondja majd jó lesz idővel. kicsit úgy érzem,h nem akarja,h ezzel izéljem.. Viszont minden vágyam, h kielégüljön..Először azt hittük a gumi miatt van aztán elkezdtem gyszert szedni de így sem megy neki. Annyira rossz. Az a baj,h nem mondja,mtatja,hogy Ő hogy szeretné, mi a jó neki stb. Rám koncentrál magára nem. Nagyon elkeseredtem. :(
2009. jún. 17. 14:48
 3/6 werte ***** válasza:

Na ez az amit nem szabad, ne görcsölj rá. Ha azt mondta jobb lesz-hidd el neki, szabj meg magadban egy időpontot kb 1 hónapot, ha nem változik mélyebb eredete lesz. (nem szeret, testi probléma-prosztata gyulladás miegymás esetleg lelki deffektek) Nagyon érzékeny a női műszer ésa férfi műszer is. Tanulni kell rajta játszani.

Függhet attól is mennyi ideje vagytok együtt. Mikor lett vége az előző kapcsolatának. Lelkileg túl van az előző kapcsolatán.

Az a gond, hogy még szerelmes is lehet másba. De ezek csak feltételezések.

S a legfontosabb-MAGAD NE HIBÁZTASD, ha ő a hunyó. Ha elismerte, hogy jobb lesz-aláírta, hogy miatta van-ergo te ngyon is "ügyesen végzed a dolgod"... benne a megoldás kulcsa, az idő pedig válaszol rá!

érdekelne mire jutottál vele... szóval még vissza nézek és tényleg ne add fel!

2009. jún. 17. 14:59
 4/6 werte ***** válasza:

bocs megint én vagyok.

felkeltette a figyelmem egy mondatod. ARRA KONCENTRÁL? HOGY NEKEM JÓ LEGYEN. na ez mintha én lettem volna, az egyik bnőmnél. Mindig idegelt azzal, h mikor megyek el, de engem csak az spanol fel ha ő ment el előbb... szóval nálam is eltartott ennél a hölgynél az elmenetelem 2-3 hónapig is... Mert csiszolódni kellett, meg oldódni!

2009. jún. 17. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot,türelmes leszek majd megírom mi lett a vége :)
2009. jún. 17. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT!Egyszer orálisan, egyszer meg kézzel. :) Megtört a jég! :)
2009. jún. 19. 13:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!