Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mindegyike szereti ha megujjazzák?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 12:50
11/19 anonim 

válasza:

Hát én azt mondanám, hogy egy bunkó szexmániás paraszt.
12/19 anonim 

válasza:

Hát szerintem a legtöbb lányn imádja, de főként mikro ujjaznak és nyalnak is egyszerre a kettőt!
AZa alegjobb ÉN szerintem!
Bár van aki undorodik ettől, szóval célszerű tisztázni.
13/19 anonim 

válasza:

Én is inkább ugy h nyalnak is közben... :D
Ugy nekem kellemesebb ^^
De ez egyéntől függ sztem inkább :)
14/19 anonim 

válasza:

Ha így odamész valakihez elküld a pics.ba!!
15/19 A kérdező kommentje:
Azért az durva lenne......
2009. jún. 17. 14:48
16/19 anonim 

válasza:

simán elküld melegebb éghajlatra, hidd el. a lányokban azért van annyi tartás, h vadidegenknek nem tárják szét a lábukat, ennyire ne nézd már le a lányokat.
17/19 anonim 

válasza:

én nem szeretem, mert még nem volt hüvely orgazmusom, és nem élvezem, az elején még jó érzés...de aztán fáj...a lány megmondja hogy az neki jó, vagy nem jó, ne aggódj.
18/19 anonim 

válasza:

és szerintem a k*rvákon kívúl senki nem hagyná egy vad idegennek, hogy megujjazza...legalábbis az én véleményem szerint(én még a barátomnak is csak 2 hónap után hagytam)az előző voltam. 16/L
19/19 anonim 

válasza:

Én nem bírom ha ujjaznak!! bármi más jöhet csak aznee!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!