Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném elkezdeni a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném elkezdeni a barátnőmmel a pettingelést, de nem tudom hogy vezessem rá?

Figyelt kérdés
F/17
2009. jún. 17. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Simogasd, csókolgasd a nyakát szenvedélyesen. Kalandozzon a kezed mindenfelé, és majd kialakul az magától. Ha nem szeretné még akkor úgy is leállít, ha meg nem, akkor szépen kezdhet ruha alatt is kalandozni a kezed. :)
2009. jún. 17. 11:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk beraktok egy filmet elkezdtek csókolózni és közben a kezed egyre lentebb csúszik ha nem akarja akk ne eröszakoskodj de ha igen akk ugyis észreveszed.
2009. jún. 17. 11:17
 3/11 A kérdező kommentje:
uhhh köszi ezzel sokat segítettél :) attól is félek hogyha visszautasít mert nem szeretné még akkor mit csináljak? megfogok ilyedni szerintem XD
2009. jún. 17. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha visszautasít légy megértő... ha érzi hogy szereted, és tiszteletben tartod a kérését, akkor csak nőni fogsz a szemében :)

Amúgy beszélgethettek is róla... ha szóba kerül mond el neki, hogy nem akarsz mindent egyszerre. Először csak simogassátok egymást, ismerkedjetek egymás testével (működésével), aztán ugyanezt mesztelenül, később már jöhet több is. Biztosítanod kell arról, hogy attól hogy mesztelenül jelenik meg előtted tudsz uralkodni a vágyaidon, és nem fogsz ráugrani. :) Érezni fogja hogy egyre többet és többet szeretnél, és előbb utóbb beadja a derekát, de ne erőltess semmit, ez fontos! :)

Első voltam

2009. jún. 17. 11:23
 5/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszi nektek remélem beválik :D nah de majd holnap kiderül O.o
2009. jún. 17. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Majd tudasd mi történt, most már kíváncsi vagyok :P Lényeg, hogy ne keseredj el és ne érezd magad csalódottnak ha visszautasít, mert ettől ő bizonyos nyomás alatt érezheti magát. Ha azt érzi hogy kívánod azzal nincs semmi baj, csak felcsigázod :P De ha azt érzi, hogy te teljesítményt vársz tőle, amit ő nem akar, akkor balul is sülhet el. Csak úgyesen!

Megint első voltam :D

2009. jún. 17. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja vonulj vissza egy kicsit lehet h utána ő fog kezdeményezni bár attól függ milyen tipusu a lány
2009. jún. 17. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Ahogy az elottem szolok is leirtak kalandozzon el a kezed,kozbe szenvedelyesen csokold.Ha visszautasit,ne csinald hogy megharagudtal,hanem utana is csokolozzatok,de ne probalj megint benyulni peldaul a ruhaja ala.Legyel vegig nagyon kedves.

Utana meg ird meg hogy mi lett.

2009. jún. 17. 11:37
 9/11 A kérdező kommentje:
múlthéten már megmutta hogy szeretné de akkor éppen ránknyitottak szóval -.-" és jólvan megfogom írni :D
2009. jún. 17. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:
az a baj, h velem már nem egyszer játszotta el a barátnőm, hogy nem akarja, és a végén derült ki, hogy mégis akarta, csak az agyam szerette volna húzni. én meg mindig úriember voltam, és aztán leszokott ezekről a szivatásokról:D azóta mindig kimondja amit akar
2009. jún. 17. 12:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!