Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Telefonszex a párotokkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefonszex a párotokkal?

Figyelt kérdés

Az én párom sokat van külföldön, és ha nem tudjuk máshogy megoldani akkor ezt a módját választjuk az együttlétnek. Szerintem nagyon izgalmas. :-) Ti kipróbáltátok már?

31/N

2009. jún. 17. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
webkamera?
2009. jún. 17. 10:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmondani miért, de nekem a webkamera annyira nem jön be. :-)
2009. jún. 17. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Én még nem próbáltam egyiket se, de a webkamera igen hasznos találmány lehet nem csak a virtuális szeretkezésre, hanem akkor is ha látni szeretnéd a párodat. Mondom én még nem próbáltam a telefonszexet, de szerintem sokkal jobb az igazi, mert az érintések a csókok...biztos nagyon jó az is, de én az igazira szavazok:)
2009. jún. 17. 10:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak 3000 kilométerről bajosan jöhetne szóba igazi. :-) Az akkor van amikor itthon van végre, de akkor non-stop lehetne. :-))
2009. jún. 17. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Nincs párom, de ha nektek jó, csináljátok...
2009. jún. 17. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Én már próbáltam a telefonszexet,és élveztem is,a webcamszexet is lehet ám élvezni sőőőt ;)

25/L

2009. jún. 17. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Igen, mostanában volt 1-2, mert pár hete már alig tudtunk találkozni. Hasonló korúak vagyunk, mint a kérdező.

És meglepően jól sikerülnek... :)

Valahol viccesek is, de lelkileg is együtt tudunk lenni. Persze a valóságost semmi nem pótolja, de ideiglenesen sokat segít.

2009. jún. 17. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Mi is élünk ezzel a lehetőséggel, mert ritkán tudunk találkozni. És élvezzük is mindketten.
2009. jún. 17. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
nem próbáltam még, de ha belegondolok a szituba..elfog a röhögőgörcs.. :D nem tudom miért, de nekem nem menne az biztos.. :)) 24/L
2009. jún. 17. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
én is távkapcsolatban vagyok,és szerintem élvezetes :) persze közel sincs az igazihoz,de legalább ennyire közel lehetek hozzá... előző válaszoló pedig...hát kívánom hogy éld meg milyen szar a távkapcsolat :)
2009. jún. 17. 14:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!