Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex. Hogyan?
barátnőm feldobta h ki kellene próbálni. neki is ,nekem is.ekkor utánnanéztem h hogyan is kellene nekilátni a dolognak amit neki is elmondtam. most azt mondja h már kevésbé szeretné kipróbálni és átléptünk a majd egyszer-be. először nem vonzott de már kipróbálnám. 5let? mit tegyek?
F/19

A dolog csak akkor működik jól ha mind a ketten akarjátok.
Bocs, ha kicsit konkrét leszek:
A technikai felkészültségen kívül (gumi, síkosító) azért vannak más dolgok is!
Ne beszéljetek róla túl sokat! Csak elriasztod!
Lassan szex közben vezesd rá, hogy mit szeretnél! Simogasd arrafelé és óvatosan tapogatóz, de csak úgy mintha odatévedt volna a kezed. A reakcióiból érezni fogod, hogy mit akar. Ha nem erőlteted, hanem az első néhány alkalommal csak eddig jutsz el vele, fel fogod oldani a gátlásait és ő fogja újra kezdeményezni, csak türelem!
A lánynak nagyon fontos, hogy kellően fel legyen izgatva hozzá, szóval kezdjetek mással és sok kényeztetéssel.

Szívesen! :)
Sok sikert!
Ja, csak jól érdemes csinálni, mert egy életre el lehet venni a kedvét tőle, ha nem sikerül jól!

Szia!
Nos, akkor írom, hogy mit hogyan. Mivel én is nő vagyok, azt hiszem nagyobb segítséget nyújthatok, mivel én szeretem is az anális szexet.
Először is egyetértek, az óvatos próbálkozással. Mintha csak véletlenül oda tévedne a kezed. Eleinte csak simogasd a popsiját, majd körkörösen az ánuszát. Erre biztos nem mond nemet, de csak gyengéden, élvezni fogja.
A másik dolog, ha hozzáfogtok, ne úgy kezdjetek szeretkezni, hogy most biztosan anális szex lesz, persze azt nem árt ha közlöd vele, ha már belement, hogy lehet, hogy megpróbáljátok, ha majd ő is szeretné. És hangsúlyozd, hogy nagyon vigyázol, és ha kellemetlen neki szóljon, vagy toljon el magától, és majd máskor megpróbáljátok, ha megengedi.
Most több dologra is kitérek.
Első sorban a tisztálkodásra, alaposan mosakodjatok meg mindketten előtte, és használjatok óvszert, de még így is menj utána mosakodni, mielőtt újra szájjal vagy a hüvellyel érintkezne a szerszámod.
A síkosító is javasolt, de szerintem először próbáld meg úgy benyálazod az ujjad, illetve, előtte az előjáték után biztos nedves lesz a barátnőd a testnedveit is használhatod, ha pedig ez nem elég, akkor a síkosítót is használd. Csak azért írtam, hogy először síkosító nélkül próbáld máshogy, mert nekem az előjáték ment, de a behatolás már nem, és a síkosító volt a probléma.
És hogy hogyan csináld:
Először megint csak simogasd kicsit körkörösen, majd ha már ellazult lassan kezd el ujjazni. Először csak az ujjad felső harmadát dugd be és rezegtesd kicsit, majd kis idő múlva kicsit mélyebbre hatolhatsz be, majd megint rezegtesd és így tovább amíg egészen benne lesz az ujjad. Ugyan ezt csináld a második és harmadik ujjaddal is
ha ez sikerült kicsit mozgasd körkörösen benne, h kicsit tágítsd.
Ha közben szól, hogy kellemetlen, akkor ne húzd ki az az ujjad, hanem a másik kezeddel izgasd a csiklóját, vagy ha tudod, akkor izgasd kicsit orálisan, elég 1-2 percig folytathatod, amit elkezdtél. Behatolás közben is, mindig állj meg ha kéri és izgasd a csiklóját illetve a G-pontját!
A behatolásról: Először kérd meg hogy feküdjön az az oldalára, közben te húzd fel az óvszert, de ne várakoztasd ezzel elsőre, mert leesik a libidója és akkor majd fáj neki és nem engedi. Feküdj mögé és simogasd még kicsit, majd kérd meg, hogy húzza fel a térdét a hasához, így a lehető legkevésbé feszülnek a záróizmai, ha úgy kellemetlen kicsit engedje lejjebb a lábát.
Lassan hatolj belé, ha kell centinként álljatok meg, elsőre nem kell, hogy teljesen belé hatolj, az is jó, ha már a makkod benne lesz és azt el tudja viselni. Majd legközelebb kicsit többet, de ne légy erőszakos különben félni fog tőled.
Ha már benne vagy amennyire lehet, ez a méreteidtől függ, lassan mozogj ki-be, először csigalassúsággal, ha ezt élvezi és nyugodtan piheg, akkor picit gyorsíthatsz, de csak PICIT, és ne lökdösd erősen, az fájni fog neki. Ha már úgy tudsz benne mozogni, mint vaginális is szexkor, megnyugodhatsz, hogy élvezi. De ha közben arra kér, hogy hagyd abba, ne légy erőszakos soha, és lassan húzd ki belőle a péniszed.
Ha erőszakos vagy valószínűleg vérezni fog utána mert elpattant egy ér, ami elég fájdalmas tud lenni, de komolyabb baj is lehet belőle és lehet, hogy azonnali műtétre lesz szüksége a kórházban. Tehát legyél nagyon figyelmes vele közben!!! Nem neked kell befogadnod egy a farkat a fenekedbe, szóval mindig legyél gyengéd és figyelmes vele!
Ha ezeket betartod biztosan megkedveli és legközelebb lehet, hogy ő kér meg, hogy csináljátok megint.
Utóirat: Ha a behatolás oldalt fekve nem megy próbáljátok meg úgy, hogy vaginális közösülés közben izgatod a fenekét és utána lassan belé hatolsz. Tapasztalatból mondom.
Ha betartod, amiket írtam erősödik a bizalma is irántad, mivel ez bensőséges kapcsolatot és sok törődést is igényel.
(Majd írj, ha elolvastad! És majd később azt is, hogy mi lett a próbálkozásból?! ^^)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!