Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek ez csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek ez csak muló hülyeség, vagy tényleg szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!25/L vagyok és 2 éve élek párkapcsolatban.A párom egy ideje elhanyagol...Ilyenekre gonolok, hogy nincs romantika,nincs orális sex a részéről és egy hónapban 1,2 szeretkezünk, de ugy azt is mint aki agyilag nincs is ott.Nem csal meg az tuti mert azt érezném.Egymásnak szerelem első látásra volt.

De van neki egy iker tesója. Ő is fiu csak nem hasonlít rá, de mostanába nagyon sokat gondolok rá, meg azt álmodom hogy szeretkezünk és hogy nagyon jo vele. Persze ezt a valóságban nem tenném meg még ha ő lenne az egyedüli férfi, erkölcsi okokból.

Most mi lehet velem? Szerelmes kezdek lenni az ikertesójába? Léci segítsetek valahogy!

2009. jún. 17. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:

én 15 éves lány vagyok énis párkapcsolatban vagyok és énis szoktam néha ilyenekről "álmodozni" mintha énis úgyérezném h szerelmes vagyok abba a msáik fiúba de mégse hisz ott van nekem a párom akibe télleg érzem h szerelmes vagyok. Nállam ezek a fellángolások olyanok h 2 nap múlva nincs belőlle semmi.

Szerintem ne ezen rágódj próbáld elfelejteni. Inkább a pasiddal hozd rendbe a kapcsolatodat.

2009. jún. 17. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy szerelmes, bár ezt te érzed.... CSak egyszerűen vágysz a gyengédségre a szexre és hát a tesóját ismered biztos még ettszik is így róla fantáziálsz ez természetes ilyen esetekben, mármint a fantáziálás:) 22/N
2009. jún. 17. 10:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet ebben hogy ezen nem kell rágódnom!De hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat, ha a párom olyan aki nagyon lelkis és az anyagi gondok mindig ott vannak a fejében.Mindig feszült ideges. És énis felszedtem 10 kg és lehet hogy azért távolodott el tőlem. De már tornázok minden este futok, meg figyelek az étkezésemre rendbe akarom hozni, de ez könnyű mondani. Néhány tipp? Még mit kéne tennem?
2009. jún. 17. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:

menjetek el együt valahova :) pl. egy hétvégére, távol a munkától ... :D

ha valaki tud nézzen be-->

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2009. jún. 17. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:

első vagyok

bujj össze vele beszéld meg ezt az egészet vele és mond el neki h ez neked így nemjó...

2009. jún. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!