Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz később? Rég óta együtt vagyok a párommal.
Figyelt kérdés
Annyira nincs oda a szexért... Viszont én totál szexmániás vagyok, naponta segítek magamon, néha meg vele szexelek, amikor a kedve úgy tartja. Ez baromira gáz, tudom, de szeretem őt. Máshoz meg nem fordulok, nem csalom meg, viszont ő meg nem szexel velem, most akkor hogy is van ez???? Úgy néz ki, mintha el lennék tiltva...... Ez dühít.2009. jún. 17. 09:58
1/8 anonim 

válasza:

Az nem derűlt ki hogy pontosan mióta vagytok együtt? Beszéltetek róla hogy mi oka van annak hogy ő nem akar veled szexelni? Talán egy kicsit rád unt, vagy esetleg csökkent a libidója(pl fogamzásgátló), vagy csak felkéne dobni a dolgot....
2/8 A kérdező kommentje:
8 éve. Igazán soha nem volt oda érte, azt hittem, majd változik, de nem.
2009. jún. 17. 10:11
3/8 anonim 

válasza:

Ha soha nem volt oda érte miért gondolod hogy 8 év után változna? Meg nem értem mi az hogy nincs oda érte? Nem élvez el?
4/8 A kérdező kommentje:
Átlagosnak(?) mondanám az étvágyát. Heti egy-kettő. Persze, hogy megbeszéltük, egyszerűen nem és kész. Most mi a fenét csináljak??
2009. jún. 17. 10:17
5/8 anonim 

válasza:

Pedig valahogy rá kéne venni mert ha nem elégíti ki a vágyaidat illetve az igényedet nem hiszem hogy még 8 évig hűséges leszel hozzá vagy vele maradsz egyáltalán. Nem tudok mit mondani én csak azt tudom tanácsolni hogy beszélni kell róla, ha így sem hajlandó, hát.....
6/8 anonim válasza:
Én is valahogy ugyan ezt érzem, 4 évig harcoltam egy fiúért, és MÁSFÉL ÉVE VAGYUNK EGYÜTT, DE TAVALY AUGUSZTUSBAN VOLTUNK ELŐSZÖR EGYÜTT.Azóta sem.Pedig én igényelném, de hiába ültünk le megbeszélni a dolgokat a füle mellett megy el és engem is zavar ez.Vajon miért van?
7/8 anonim 

válasza:

Hát nem akarlak el keseríteni,de én is voltam így és a végén szakítás( ill.válás) lett belőle.
Nem kívántam a páromat ő pedig erőszakoskodott velem,így elmúlt a szerelem is,így végett vettetem ennek...
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó!
Ezek szerint te épp a másik oldalon vagy. Mi volt az oka, hogy nem kívántad? Nem a szerelem múlt el előbb? Vagy úgy általában a szexet nem kívántad? Egyáltalán hogy lehet ez??
2009. jún. 19. 10:51
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!