Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem rá a barátnőm az orális kényeztetésre?
Figyelt kérdés
Hali! 20F vagyok a barátnőm 17L már 8hónapja együtt vagyunk és szeretnék az ágyban kicsit többet kérni tőle, de hogyan? Próbáltam már rávezetni a témára, de ő mindig ellenezte ezt a fajta kényeztetést, mármint h. ő nem szeretne ilyet csinálni:( Pedig én szinte minden egyes szeretkezéskor orálisan is kényeztetem a barátnőm. Kérek tippeket, vagy valamilyen megoldást! Előre is köszönöm!2009. jún. 17. 07:34
21/26 anonim 

válasza:

Bumm a fejbe és kész. Majd megszokja....
22/26 anonim 

válasza:

Ja és még annyit ha csak 17 éves akkor az bizony természet elleni fajtalanság még beleegyezéssel is....
23/26 anonim 

válasza:

Akik azt tanácsolták a kérdezőnek, hogy két füles után vegye rá a barátnőjét. Szerintetek két pofon után szívesen tenné ezt meg az a lány? Egyáltalán normális az aki ilyen eszközzel próbálja meg rávenni a másikat az orális szexre? Nagyon jó emlékei lennének az esetről mindkét félnek.
24/26 anonim 

válasza:

Persze azt tanácsolják két fülessel majd ráveszik a lányt a szopásra, de kikérik maguknak hogy hogy mondhatja egy nő azt hogy megalázó szopni?? HÁT EZEK UTÁN LEHET MEGALÁZÓ!!!
25/26 anonim 

válasza:

11:19 -- Idióta vagy. Nem vagy véletlenül jehova tanúja ?
Aztán meg ism,ertem olyat, akinek a keménység hiányzott, szóval a két füles nem biztos, hogy baj, ez egyénfüggő. Mindenesetre furcsa h saját magától, ösztönösen nem akarja, sőt egyenesen magas nekem.
26/26 anonim 

válasza:

Igen. Egy félénk lány biztos kedvet kapna az orális szexhez két nagy pofon után.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!