Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknál mi a fontos a szex közben?

az,hogy a pasi ne csak magara hanem a csajra is gondoljon,szoval ez azt jelenti hogy a pasinak ne az o orgazmusa legyen az elso hanem a csaje,es az is fontos meg nallunk lanyoknal hogy erzeki is tudjon lenni egy pasi szeretkezes kozben,hogy ne csak mindig "dugni" akarjon
kb ennyi..
16/l

Hat mint latod, vannak kulonbozo szemelyek. Ha ismered a lanyt, nem csak egy ejszakarol van szo, akkor megtudod, hogy romantikusabb, vagy olyan belevalobb csaj. Es akkor rajossz, hogy hogy szeret jobban szeretkezni.
De szerintem azt minden csaj szereti, ha odafigyelnek ra.

Odafigyelés, megértés
Figyelj a csajra h neki is jo legyen :) Törödj vele, kérdezd esetleg h milyen pozba szeretné meg ezt ugyis hallod ha sokfélét kiprobáltok melyik az igazán ütős :P

mindegyiknél más. pl én van hogy azt szeretem ha megerőszakolnak (idézőjelesen persze), és jó erősen, vadul csináljuk apárommal, de van hogy épp olyan kedvem van, hogy gyengédebben mondjuk ez ritkább.
a lényeg, minden nőnél más.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!