Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ebből lesz az orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lesz az orgazmus?

Figyelt kérdés
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Sosem volt még hüvelyi orgazmusom, de egyszer kétszer szex közben azt éreztem, hogy annyira jó hogy kicsit már kellemetlen(sajnos ezt jobban nem tudom leírni)ezért abbahagytam majd a párom megint és megint "elkapott":) míg nem már szinte remegtem és sírhatnékom volt, de nem éreztem fájdalmat, hanem jó volt, de már "kellemetlen" is. Vajon orgazmusom lett volna ha elengedem magam és nem hagyjuk abba? Lehet ez akár a G-pont orgazmus is? Ha valaki volt hasonló helyzetben segítsen:)
2009. jún. 16. 23:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
ezek az ambivalens érzések arra utalnak.:)
2009. jún. 16. 23:48
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
aha, szerintem is.És az első pár alkalom ijesztő is, hogy nem vagy ura a testednek,meg hogy mi történik?? de ne félj, nem fogsz belehalni, élvezd ;)
2009. jún. 16. 23:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem, mert akkor még van remény:) Bár igaz csak ritkán érzem és csak egy-két pózban, de akkor nagyon intenzív, csak nem "hagyom" a furcsa kellemetlen érzés miatt....
2009. jún. 16. 23:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Persze gondolkozom is közben hogy vajon ez mi? Lehet azért nem esek át azon a ponton hogy már csak jó legyen??
2009. jún. 16. 23:53
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Hagyd csak tovább és jó lesz nagyon.
2009. jún. 16. 23:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor hagyni fogom és megpróbálok kikapcsolni és meglátjuk mi lesz... De akkor igazából abból más nem lehet csak orgazmus!?
2009. jún. 17. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

hát, szerintem mi ezt innen nem tudjuk megmondani,bármennyire is szeretnénk ;)

onnan tudod, hogy orgazmusod volt, hogy fel sem merül benned a kérdés a továbbiakban(tudom hülyén hangzik de tényleg így van.)meg a fizikai tünetek meg hogy a hüvelyed elkezd"rángatózni" összeszorul, meg ellazul, egymás után sokszor..és az olyan 2megyszűnik a világ"érzéssel jár együtt :)

22l

2009. jún. 17. 00:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát a hüvelyrángatózás stb az csikló álltali orgazmus során is bekövetkezik azt pedig mindíg átélem a párommal:) Én arrol akartam egy kis tudást szerezni hogy amit leírtam érzést hátha más is átélte és tud tanácsot adni, mit tegyek
2009. jún. 17. 00:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

remegni olyankor én is szoktam:)szóval jólesz, jólesz...

22l

majd írj, hogy mire jutottál végül:)

2009. jún. 17. 00:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Okés, szívesen megoszom majd az élményt főleg ha lesz is mit:) Bár most kicsit kevesebb a szex, meg vidéken dolgozik a párom, de remélhetőleg a héten újra átélhetem, csak ne lenne "kellemetlen"....:)
2009. jún. 17. 00:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!