Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? A barátnőmmel nagyon szeretjük/tük egymást.

Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy minden rendben van. De a barátnője nagyon furcsán viselkedik mostanában. Mindketten osztálytársaim. Az osztályban már régóta pletykálják, hogy a bnőm bnője a lányokat preferálja. De nekem a bnőm azt mondta, hogy csak azért nincs barátja a lánynak, mert félénk szegény. Mikor azonban a bnőm gépét használtam, kompromittáló képek látványa tárult a szemem elé- kettőjükről. A bnőm bevallotta, hogy mikor kettesben elmentek koktélozni, utána nem bírtak magukkal...Mi lehet ez? Mit csináljak?
2009. jún. 16. 23:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
figyelj,ezel nincs semi baj etől még ugyanugy szeret téged sztem, ecerüen kiprobált valami újat=)
2009. jún. 16. 23:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nővel csal meg az nem megcsalás, lehet belőle édeshármas is...

Lásd a lehetőségeket! :D

2009. jún. 16. 23:37
 3/14 anonim ***** válasza:

hűűha..a barátnőm barátnőjének a barátja..vagy hogy ;)?? kicsit bonyolult baráti hálóban éltek, de a lényeg megvan..háát szerintem is kíváncsi volt, meg gondolom jól "bekoktéloztak", tudom, ez nem mentség semmire, de kíváncsi az ember természete.

egy alkalmas pillanatban kérdezz rá, persze csk finoman, hogy ez mi volt? csak kíváncsiság, vagy hogy mit érzett közben, meg egyáltalán mi történt.

22l

2009. jún. 16. 23:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is :D igazuk van az előttem szólóknak :)
2009. jún. 16. 23:41
 5/14 anonim ***** válasza:
mit láttál a képeken?
2009. jún. 17. 00:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Töltsd fel ide nekünk a képeket, hogy mi is tudjunk mérlegelni :D
2009. jún. 17. 00:29
 7/14 anonim ***** válasza:

uhh :D:D:D

van egy szám ami eszembe jutott, bocs : Type O Negative My Girlfriend's Girlfriend.

itt a link : http://www.youtube.com/watch?v=b_ixvYZb3ss

hallgasd meg ! és igen !! igazuk van ! a barátnőd csak kíváncsi volt és ebben nincs semmi rossz ! lásd a lehetőséget ! kérdez rá és .....:P

veled vagyunk !

2009. jún. 17. 00:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Remélem nem fogod halálra szekálni emiatt, ert akkor érthető lesz, ha elveszíted.

És ha bisex, akkor mi van? Ha tényleg szereted, akkor annak örülsz ami őt boldogítja, még a te fájdalmad árán is. Ha nem így érzed, akkor meg tök fölösleges tartós kapcsiban lenni. :P

2009. jún. 17. 12:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajoktól hányok.
2009. nov. 12. 21:08
 10/14 anonim ***** válasza:
ha nővel csal meg, az is megcsalás, ráadásul hazudott is. én dobnám.
2009. nov. 12. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!