Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány pasival volt eddig szexuális kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 22:39
1/24 anonim válasza:
eggyel, az elsővel és remélhetőleg ő is marad egész életemben:) nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert azt hiszem, megtaláltam az első emberben azt, akivel el tudom képzelni az életem
3/24 anonim válasza:
3, de nem szeretnék már többet :)
7/24 anonim válasza:
1 a férjem 20/l vagyis már asszony mert összeházasodtunk.
10/24 anonim válasza:
3 és nem tervezek többet,mert az utolsó a vőlegényem és ezután csakis vele tervezem az életem :)
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!