Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy lány szája olyan kicsi hogy nem fér bele a pénisz?
Figyelt kérdés
-2009. jún. 16. 22:26
2/9 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi lennék,szerintem nincs,csak ügyesség kérdése ;)
3/9 anonim válasza:
Nem mert akkor pénisz nincs csak görcsösen akarhatja bekapni....
4/9 anonim válasza:
hát attol függ hányéves a lány meg, hogy mekkora a pénisz
5/9 anonim válasza:
Sztem mindenképpen befér bár találkoztam kisszájú lánnyal...
Annyi hogy ha kicsi a szája nagyobb eséllyel fogazik.
6/9 anonim válasza:
Lehet ez hülyeség de én már olyat is hallottam,hogy egy 17 éves lánynak megfogta a pasi a fejét és amjdhogy uygan azt csinálta mintha szeretkeztek volna. A csak kishiján majdnem emgfuulladt. Lehet ez csak ilyen pletyka "mese". Remélem csak az..mert hát elég durva lenne az ilyen
7/9 anonim válasza:
utolsó, elég butuska vagy és biztosan fiatal, node mindegy.
nem, szerintem nem létezik olyan.
8/9 anonim válasza:
az biztos, hogy az én szám kicsi..és ha orálról van szó, csak a végét bírom bekapni, de azt is alig.. szóval van..
9/9 anonim válasza:
Szerintem enyémbe se férne bele:D Mondjuk már van éjszakai fogszabályzóm, ami kifejezetten azért van hogy tágítsa az állkapcsomat. Régebben egy rántotthúst sem bírtam tisztességesen megenni, mert nem bírtam a nyelvemmel a számban ide-oda tologatni, mert egyszerűen nem fért el. a Fogorvos se akarta elhinni, csak mondogatta hogy nyissam már ki a szám teljesen, de nem bírtam..:D Csókolózásnál is nehéz rendesen átdugni a nyelvem szóval elég gáz:S De szerintem jövőre már jó lesz:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!