Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudom meg hogy sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom meg hogy sex közben a barátnőm mikor élvezik el?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
az "élvezik" alak helytelen, mivel az élvez ige nem ikes.. amugy ne aggódj, észre lehet azt venni.
2009. jún. 16. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem észre fogod venni:) Gyorsabban veszi majd a levegőt kisebb "rándulások" és esetleg még azt is érezheted ahogy a hüvelynél összehúzódások lesznek :) Szerintem minden féle képpen észre fogod venni :D
2009. jún. 16. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:
jo utána jöttem rá h elírtam.de mégis miből jövök rá?
2009. jún. 16. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Ott van leírtam :D szerintem ezekből rá lehet jönni :) De lehet hogy ez is egyénfüggő, de nagyjából mindenkinél ezek a "tünetek" :D
2009. jún. 16. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát látod rajta hogy önkívületben van, nagyokat nyög, és a hüvelyében érezni lehet ahogy összehúzódást
2009. jún. 16. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
ok. csak szoltam, mert allergias vok az ilyen helyesirasi hibakra. azert nem kellett volna lepontozni. abból veszed észre h remeg a teste, esetleg spriccel is de az nem mindenkinek jelenik meg, és azt meg gondolom latod rajta h magankivul van.
2009. jún. 16. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, mint lány írom, hogy a nyögések stb. nem biztos jelek, a tuti és amit figyelj az a HÜVELY ÖSSZEHÚZÓDÁSAI (ezt lehet simán érezni, ha benne van bármid, de akkor is ha csak rajta pihen v.mid) minél több van és minél erősebben érezni, annál nagyobbat élvezett, ha ez nincs, akkor nem volt orgazmusa, bármit is mond.

Ennyi.

20/L

2009. jún. 16. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
csiklói orgazmusa még attól lehet, na ennek viszont nincsnek biztos jelei.. nekem is volt már hogy megjátszottam :$
2009. jún. 17. 15:37
 9/10 anonim válasza:
én személyszerint remegek,de nagyon...barátom meg mosolyog h milyen ari,hát mondom kössz :D szal remegés,és gyorsabb levegővétel az tuti :P :)
2009. jún. 19. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:

csaj vagyok, magamon tapasztaltam hogy remegek, rángatozóm, ficergek oldalra, jó gyorsan, és olyankor már nem élvezem a szexet, mert érzékeny

és mondta barátom, ha leélvezek, akkor kisimul az arcom, mintha mégfiatalabb lennék :)

meg csillog a szemem, és vigyorgok folyton

2010. nov. 17. 18:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!