Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalon tudok utánanézni a sexuális úton terjedő betegségeknek?
Figyelt kérdés
nem arra gondolok,hogy használj gumit,meg felsorolják,hogy ezek vannak és kész.
Hanem leírják,hogy konkrétan milyen tevékenységtől mit kaphat el az ember.
pl.terjed-e a hív orálisa, hiv és aids közti külöbség.
lány lánnyal
fiú fiúval
lány fiúval
fiú lánnyal
ki,mit terjeszt,hogyan adja át ilyesmi,ami részletes
2009. jún. 16. 20:02
2/8 anonim válasza:
Bocsi de én is csak ezt tudom mondani :D Mert szerintem egy oldalon nem fogod megtalálni az összeset :) "Google a barátod!"
4/8 anonim válasza:
Csak, hogy itt is tanulj valamit:
- A HÍV a vírus neve ( Human Immunodeficiency Virus )
- Az AIDS a betegség neve, amit a HÍV vírus okoz
Tehát ez a különbség közöttük.
És a vírus terjed orálisan is.
5/8 anonim válasza:
Így van ! Ha például reggel fogmosás közben vérzett az ínyed és a párod csókolózás előtt elharapta a nyelvét és vérzik és persze ha fertőzött és csókolóztok akkor elkaphatod :S
7/8 anonim válasza:
ne oldalban gondolkozz, hanem használd a keresőt. (Google a neve) ;)
8/8 A kérdező kommentje:
megjegyzem ezt a nevet ---- google
2009. jún. 18. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!