Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik a legjobb házi anál eszközök?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legjobb házi anál eszközök?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 19:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
Elso dolog a boseges sikosito, ez utan kezd eloszor valami vekony dologgal pl az ujaddal azutan johet a valami fesu nyel vagy csavarhuzu nyel a kulon fele pafumos uveg, a 2 dc-is pepsi kolas uveg is nagy elvezetet tud nyujtani. Meg nez szet a hazban hidd el sokmindent talalsz.
2010. szept. 9. 14:49
 12/14 anonim válasza:
Ha kezdo vagy hasznalj jo sok sikositot es eloszor valami veknnyal kezd. Pl az ujad is jo bemelegitesnek, azutan johet csavarhuzo nyel vannak ojan formaju parfumos uvegek is. A pepsis uveg is nagy elvezetet tud nyujtani. Meg nezz szet a hazban hidd el talalsz hasznos dolgokat.
2010. szept. 9. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szivattam ez tényleg jó :P próbálja ki aki akarja:

-egy nagyobb mosdószivacsot hosszában összecsavarsz, addig még viszonylag kemény lesz, és ráhúzol egy óvszert.

2010. okt. 6. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy srác mutatta régen hogy kell csinálni :-))Sok sok golyós dezodor golyója óvszerbe egyenként felnyomva. - Nekem a pingpong labda nem jött be, mert túl nagy az óvszerbe-; Vagy kreatívkodsz és körömvágó ollóval kifúrod a deós golyókat és háztartási boltban kapható függönyspárgára húzod őket és egy-egy görcsöt kötsz a úgy hogy a golyócskák /legalább 10db/mozgolódni tudjanak amikor felcsusszannak a popsidba :-) Imádom az érzést és amikor hallom hogy koppan amikor lelcsúszik. ;-)
2016. dec. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!