Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Werte kérdése:
Ki mennyire aktív az ágyban?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy milyen pózban szereti csinálni, mennyire aktív vagy passzív és természetesen a kor sem mellékes. Ugyanis felmérések szerint a 20-on éves pasik és a 30-as nők a legaktívabbak a szexben!2009. jún. 16. 19:17
1/3 anonim 

válasza:

nekem fél évem van a 20-ig, és sztem én is az aktívabba tartozom.
Oldalt fekve hátulról, vagy misszionáriusban elsősorban
2/3 anonim 

válasza:

Mi párommal az aktíva közé tartozunk én 20 évei végén járó fiú ő 20 évei elején járó lány....
A napi kettő az átlag, azaz hozzávetőlegesen naponta minimum 1,5-2 órát szeretkezünk.
A pózok, misszionárius, lába a nyakamban, oldal fekvős, hátulról azaz kutya, egyik lába fent oldalt fekszik én meg térdelek, lovaglás s most kezdem megismertetni vele az anált, amit egyenlőre nagyon élvez van még pár póz amit nem lehet leírni szerintem ez az aktív :) 28 F
3/3 anonim 

válasza:

Hiperaktív, már persze ha van kivel...
22/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!