Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen gyakran nyúltok magatokhoz?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 18:46
1/6 anonim 

válasza:

Én például mikor milyen kedvem van :D Volt hogy naponta 3x is :D De volt olyan is hogy egy hónapig nem is volt kedvem :D
2/6 anonim 

válasza:

Nos ez egyén függő. Aki még szűz az szinte minden nap, aki párkapcsolatban van az ritkábban és aki rendszeres nemi életet él az szinte csak szexuális játék részeként végzi.
Mivel én még nem voltam nővel egy ideig nagyon gyakran csináltam de most hogy már nagyon zavar a szüzességem és h nem találok magamnak partnert szinte teljese elment a kedvem az egésztől.:-(
3/6 anonim 

válasza:

régebben naponta mostanság nem .Annyira erős egy lány iránt a szerelmem hogy ezt kordában tart .És nem is fogom egy jó ideig csinálni.És nem azért tartogatom magam hogy jobb legyen.
5/6 anonim 

válasza:

Utolsó:ezegyáltalán nem ciki! sőt!
Ha jól esik,akkor csinálod,ebből nincs porobléma!!csak nem kell elsietni
6/6 anonim 

válasza:

Napi 6-8 alkalommal, ha a maszturbálásra gondolsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!