Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon csábítsam el a párom estére? Azt tudni kell róla, hogy nem igazán szereti a szexet és sokszor van, hogy visszautasít. Mit tegyek, hogy tuti rám legyen kattanva?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 18:24
1/4 anonim 

válasza:

Fiú vagy, vagy lány? Mi baja, miért nem szereti? Kis segítséget adj, légyszi :)
2/4 A kérdező kommentje:
31/L vagyok.Nem tudom miért nem szereti a párom a szexet.Ha megkérdezem mi a baj mindig azt mondja,hogy semmi csak ő nm igényli csak havonta 1x.
2009. jún. 16. 21:00
3/4 anonim 

válasza:

őjaj, ott lesznek vmi gondok szerintem. esetleg lelki gondok. de vmi tuti van. sztem beszéljetek erről, mert ezígy nemfog menni.
4/4 anonim 

válasza:

(Első vagyok) Hmm, igaza van az előttem szólónak:S Itt valami gáz van. Ennyi idősen, egy egészséges férfinek (szerintem) nagyon is igényelnie kéne. Nincs valami lelki baja? Mert azon szexuálpszihológus segíthet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!