Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora egy férfi nemiszerve átlagosan? Lányok, milyenek a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:48
2/14 anonim 

válasza:

Az attól fugg, hogy a Jupiter és az Uránusz milyen együttállásban vannak.
3/14 anonim 

válasza:

Nem értem. Hogy mért mindig a méret a lényeg. De azért segítek :D szerintem az átlag 15/4 cm. Ezen lehet vitatkozni de nem érdemes. Egyik pasi sem tehet róla hogy neki kisebb vagy nagyobb. Amúgy egy példa: Van egy lány ismerősöm akinek volt egy fiúja. A fiúnak 10 centis volt és a lányt mégis a csúcsra tudta juttatni. Meglepő de igaz.
4/14 Mendus 

válasza:

Igen, mert általában a lányonak 10 centis a hüvelybemenetük, ezért tudta elvinni a csúcsra őt, am. meg sztem is 16/17 legalábbis a tapasztalatom szerint.
6/14 A kérdező kommentje:
A 42 cm-esnek: szerintem egy "kicsit" túlzol. :-)
2009. jún. 16. 16:55
7/14 anonim 

válasza:

sztem 16/17
De nem a méret a lényeg hanem, hogy használják.
8/14 anonim 

válasza:

Az erekció állapotában lévő pénisz átlagos mérete 14 centiméter.<---ezt úgy copiztam ki a MiMi.hu-ról.
10/14 anonim 

válasza:

16 körül. aztán vannak ezek a nagyon eltérő méretek, mindkettőhöz volt szerencsém. volt amelyiket nem is éreztem és volt h a pasi egy valódi anakondát rejtegetett, az viszont már ijesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!