Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne én hanem a barátnőm élvezzen el hamarabb?

Figyelt kérdés
Nem mindig,de többször van h én hamarabb elélvezek mint ő,és engem ez kicsit zavar!!!
2009. jún. 16. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet :S Esetleg otthon egyedül próbáld meg késleltetni "gyakorolj" vered akkor mielőtt érzed h mindjárt elmész akkor szünet majd folytatod és így tovább :D és akkor el tudod majd azt érni hogy azalatt hogy te egyszer élvezel el azalatt ő többször is :D De azt is csinálhatod hogy az előjátéknál kicsit tovább izgatod a párodat kézzel,szájjal :D
2009. jún. 16. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Nekem meg pont az ellenkező a bajom. Néha alig tudok elmenni. 21/F
2009. jún. 16. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg lassan, finoman szeretkezni, ez a barátnődnek is megfelel szerintem .. és mikor úgy érzed, h már nem nagyon bírod tartsál egy kis szünetet, mittomén.. addig csókolgasd a barátnőd nyakát vagy súgj valami kedveset a fülébe. mikor érzed, h ő is a csúcs felé tart akkor mindent bele ! ha kicsit hamarabb is élvezel el mint ő akkor is merev kéne legyél még pár másodpercig, az meg remélhetőleg elég ahhoz, h a barátnőd is kielégüljön.

remélem ez segített ...

ha ezt már próbáltad, és nem válik be, akkor nézz utána a Kegel tornának (/vagy gyakorlatnak) . Még jó régen egy srác leírt egy módot, h is lehet ezt az izmot erősíteni. Keress utána esetleg. Nekem szerencsére még nem volt rá szükségem .. de ki tudja .. én sem vagyok fából :D

hátha kapunk erre valami jó tippet/trükköt

sok sikert !

22/F

*

2009. jún. 16. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
egy kis csiklósimi is segíthet a problémádon:)
2009. jún. 16. 17:36
 5/5 anonim válasza:

sokaktól hallom,h ilyen "problémájuk" van... hát nálunk pont fordítva van... én élvezek el hamarabb,kb félóra után...a párom,pedig rá 10percre...de mondjuk ez nekem scak jó,mert többször van orgazmusom :D :P :$

17/L

2009. jún. 19. 12:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!