Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet a szakítás oka a különbö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a szakítás oka a különböző gondolkozás a szexben?

Figyelt kérdés
Eddig csak olvastam itt nemigen írtam, kérdeztem, de most úgy érzem meg kell tudnom így láthatatlanban mások véleményét. 23 éves lányként úgy érzem az elmúlt 1-2 évben kezdem igazán élvezni, a szexet, viszont a jelenlegi barátom szerint szexmániás vagyok. Mármint, hogy heti 1-2 alkalommal is kívánom a szexet? Az elmúlt 4 hónapban 2-szer voltunk együtt és ez nekem nem elég. És még ő mondja, hogy nem normális ez nálam. Volt is ebből veszekedés nem is egyszer pedig beszélgetésnek indult volna, sőt egyszer a fürdőben rajta kapott maszturbálás közben és akkor is kiakadt szinte üvöltözött, hogy már megint csak a szex. Semmiféle szektának nem tagja még csak nem is vallásos. Én már döntöttem holnap szakítok vele. Nem a szex miatt hanem ahogy kezel mert én másképp akarom.
2009. jún. 16. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
A barátod nem normális... amúgy nekem a heti 1-2 is kevés szóval egyáltalán nem vagy szexmániás. 21/F
2009. jún. 16. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Igen, lehet szakítás oka, ha nem egyeztek a szex terén. Tudom, hogy egy kapcsolatnak nem a legfőbb összetartó ereje a szex, de nagyon sokban hozzájárul, hogy harmonikus legyen a kapcsolat. A heti 1-2 alkalom szerintem sem szexmánia. 26/L
2009. jún. 16. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodj meg nem vagy sexmániás,és jól teszed ha szakitól vele.Most nem azért de ha a párom rajta kapna maszti közbe inkább csatlakozna minthogy üvöltsön.És tényleg kevés a heti 1-2 alkalom.24/L
2009. jún. 16. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

4 hónap alatt 2szer? nyugi nem te vagy a beteg,hanem a pasi! Mi szinte naponta szeretkezünk (van néha pár nap kihagyás,máskor meg egy nap többször is együtt vagyunk). Ha ő nem kíván téged, az baj,vagy ha mások az igényei, és neked ez így nem jó, persze hogy hagyd el. Főleg,hogy ha ő nem elégit ki és mégis zavarja, ha megteszed ezt magadnak...elég önző lehet. Szerintem jól döntöttél,hogy elhagyod!

21/L

2009. jún. 16. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Te már döntöttél. Helyesen.
2009. jún. 16. 16:25
 6/8 anonim válasza:

Kajak,durván lúzer,lehet a pali!Én,ha rajtam kapnám a barátnőm,hmm..hát,jól megcirógatnám:),hogy lehet valaki,ilyen böszme,hogy elkezd üvöltözni?!Szánalmas..ezen nem kicsit ledöbbentem:S

21/F

2009. jún. 16. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól döntöttél,ilyen fiatalon még naponta 2szer sem sok,nem hogy 4hónap alatt.Vagy van valakije és kicsavarja mint a citromot,vagy nem a nőkhöz vonzódik,vagy csont gyenge.
2009. jún. 16. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
23 évesen...4 hónapban 2-szer... jujujj! Ha énnekem ennyi alkalommal lenne szex a végén már egy síruhába beöltözött nőtől is felállna. A másik hogy a tököm szétdurranna. Heti 3-4 az ami kell. És én 32 vagyok!
2010. márc. 13. 00:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!